Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? A slăbit mai mult de 50 de kg și e o altă femeie

O recunoști? A slăbit mai mult de 50 de kg și e o altă femeie

GALERIE FOTO (7)

E una dintre cele mai iubite și talentate artiste din lume. Însă, după ce a slăbit mai bine de 50 de kg, puțini o mai recunosc. E vorba despre artista britanică Adele, care a reușit să topească kilogramele și să ajungă la o siluetă de vis.

O recunoști? A slăbit mai mult de 50 de kg

Adele a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei vacanțe pe o insulă din Caraibe. Însoțită de prezentatorul James Corden și de artistul Harry Styles, Adele se distra de minune. Fanilor le-a fost greu, însă, s-o recunoască, grație transformării fizice prin care a trecut în ultimul an. Artista a reușit să dea jos mai bine de 50 de kilograme după divorțul de Simon Konecki, bărbat cu care are un băiețel.

Într-o postare dezarmant de sinceră de pe Instagram, Adele recunoștea că divorțul a fost cel care a împins-o spre schimbare. „Obișnuiam să plâng, acum transpire”, a fost mesajul prin care a transmis că divorțul a fost o etapă dureroasă din viața ei, care însă s-a încheiat.

Cum a reușit să slăbească?

Grație unui program bine stabilit și antrenorilor personali. Adele face sport zi de zi, fie la sală, fie acasă, și urmează un regim alimentar. Ea adoră exercițiile fizice de tip pilates și urmează dieta „the sirtfood”. Aceasta din urmă presupune eliminarea zahărului și consum mare de plante. Acum, masa ei constă în legume precum cale și hrișcă, ambele suprimând pofta de mâncare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: