Redactia.ro
Home » Știri » O recunoști? Are 11 ani și este fiica unor vedete de top din România

O recunoști? Are 11 ani și este fiica unor vedete de top din România

Iulia Albu este una dintre cela mai necovenționale și mai excentrice vedete din showbizul românesc. Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu îi seamănă din ce în ce mai mult vedetei. 

 

Ce surpriză i-a pregătit vedeta fiicei sale

 

 

Mikaela Albu, căreia i se spune și Mika, a împlinit ieri, 11 ani. Cu ocazia zilei de naștere a fetiței, Iulia Albu a decis să îi facă o surpriză pe care fetița ei o aștepta de mai mult timp. Vedeta a marcat ziua de naștere a fiicei cu o poză pe contul de Instagram, în care apare Mika și tortul pe care frumoasa mămică i l-a pregătit. Alături de poză, Iulia Albu a scris și un mesaj: ,,@mikalablanche a implinit 11 ani. Incepand de astazi are propriul cont de Instagram. Si l-a dorit mult si i se parea incorect ca toti colegii ei sa aiba unul si ea nu. Daca as lua-o de la capat, insa, as face la fel. Follow her here @mikalablanche and have a great day!” 

Criticul de modă i-a impresionat pe internauți cu mesajul transmis fiicei sale. Mai mult, fiica vedetei le citește povești pe propriul  Instagram, internauților. Cea mică a moștenit nu doar frumusețea de la Iulia Albu, ci și pasiunea pentru fashion. Deși cea mică are deschis contul de Instagram de doar puțin imp, a reușit să strângă în câteva zile 8.200 de urmăritori, printre care și alte vedete.

La doar 11 ani, Mikaela promite să îi calce pe urme mamei sale. Acest lucru se poate observa din postările Iuliei de pe contul de Instagram, în care Mikaela apare fardată puternic și rujată. Iulia Albu le-a explicat, însă, fanilor, că nu încurajează un astfel de lucru de la o vârstă fragedă.

Micuța domnișoară a atras privirile internauților cu trăsăturile de păpușă de porțelan.  Este de așteptat ca cea mică să îi calce pe urme mamei și să aleagă, de altfel, o carieră în domeniul modei.

Cu ce se ocupă Iulia Albu acum

Iulia Albu a fost o necunoscută cu 20 de ani în urmă. Faimosul critic de modă avea un stil foarte cuminte în perioadele de început. Mihai Albu este cel care a scos-o în lumina reflectoarelor. Împreună cu el, Iulia era nelipsită de la evenmentele mondene din București. După ce a făcut senzație ca jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, Iulia Albu a fost luată în echipa ”La Măruță”, unde continuă să jurizeze ținutele vedetelor în maniera prin care a devent faimoasă.

Stilul doamnei Albu a evoluat de-a lungul timpului. Deș avea un stil conturat și atunci, criticul de modă a trecut la stilul excentric odată cu trecerea timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: