Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Era doar o copilă, acum este cea mai dorită româncă

O recunoști? Era doar o copilă, acum este cea mai dorită româncă

GALERIE FOTO (7) O recunoști? Era doar o copilă, acum este cea mai dorită româncă

O recunoști? În imgine era doar o copilă mică și inocentă. Acum, s-a transformat într-o adevărată divă. Poartă o poreclă în funcție de cea mai apetisantă parte a corpului său și o vezi mereu la TV. Cântă, este actriță și încinge atmosfera când își face apariția într-o încăpere. Toți bărbații ar da orice pentru a-i intra în grații. Nu este o persoană fițoasă, dar nu ajungi ușor la nasul ei.

Dacă încă nu v-ați dat seama, vă mai dăm niște indicii. A făcut echipă bună cu Ralucka la Asia Express. ”Funduleț” au poreclit-o, iar ea trage din greu la sală pentru a se menține top. Blondă, tonifiată, cu ochi albaștri și zâmbet larg, vedeta a jucat în câteva distribuții care au devenit celebre. Ne amintim serialul Pariu cu Viața, Taci sau faci. Acum, o poți vedea în fiecare sâmbătă seara la Antena 1 în show-ul Te cunosc de undeva.

O recunoști? Era doar o copilă, acum este cea mai dorită româncă

Actrița s-a jucat și ea jocul timpului și a scos din cutia cu amintiri o poză care a răvășit internetul. „Portret făcut de tata… tunsoare stil “castron”, uşor plictisită”, a scris lângă fotografie. Fanii au rămas surprinși de frumusețea blondinei și s-au întrecut în comentarii cu cele mai tari complimente.

Încă nu v-ați dat seama? Ea este Ana Baniciu. Dacă cumva numele Baniciu vă sună cunoscut, așa este. Ea este fiica artistului Mircea Baniciu. Chiar el este cel ce i-a insuflat dragostea către muzică. Ana povestea că într-un an de Crăciun a primit un pian și nu o păpușă așa cum se aștepta. De atunci a făcut 8 ani de pian și a tras spre a-i călca pe urme tatălui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: