Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Fetița din imagine este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi

O recunoști? Fetița din imagine este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi

GALERIE FOTO (9) O recunoști? Fetița din imagine este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi

O recunoști? Fetița din imagine este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Îți dăm câteva indicii!

Fetița din imagine este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi

Ea este acum una dintre cele mai mari figuri din media! Tânăra din poză s-a făcut remarcată încă din telenovela „Numai iubirea” și ne-a fermecat pe toți încă de la primul episod. Acum este mămică cu normă întreagă, dar și prezentatoare de top în România!

Ai ghicit?

Este vorba de nimeni alta decât Adela Popescu!

Adela Popescu, răsfăț în Dominicană

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Trustul pe care îl reprezintă de ani de zile i-a pus la picioare toate condițiile dorite, pentru ca vedeta să facă parte din proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Trustul PRO TV i-a pus la dispoziție Adelei Popescu o cazare într-o vilă de lux, extrem de încăpătoare, pentru ca atât ea în timpul liber, cât și soțul Radu Vâlcan și cei trei micuți ai lor să aibă spațiu și toate condițiile necesare.

Aceștia au la dispoziție o întreagă echipă care are grijă să nu le lipsească nimic, pe toată perioada șederii, de la mâncare până la curățenie. Același „tratament preferențial” îl are și Cabral Ibacka, desigur.

Din păcate Adela Popescu va rămâne singură în Dominicană, în curând, după ce soțul Radu Vâlcan va lua doi dintre copii și va reveni în țară, potrivit „fanatik.ro”.

Sursa foto: Instagram – adela_popescu

Adela Popescu a rămas în Dominicană alături de mezinul familiei

Vacanța lui Radu Vâlcan și a celor doi băieți mai mari, Alexandru (6 ani) și Andrei (4 ani), în Dominicană, se termină curând. Adela Popescu este nevoită să rămână în continuare în locația de vis, alături de bonă și mezinul, Andrei în vârstă de doar un anișor. Prezentatoarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este nevoită să stea în junglă aproximativ două luni cât sunt filmările reality show-ului ce se va difuza în curând la PRO TV. Trustul i-a asigurat acesteia toate condițiile pentru a se asigura că ea va ocupa rolul de coprezentator alături de Cabral.

„Radu Vâlcan va reveni în țară, acasă, la finalul lunii august sau început de septembrie pentru că începe și școala, iar fiul lor cel mare va merge la școală. Asadar, va reveni acasă cu băieții mari, iar Adela rămâne în Dominicană la filmări cu băiețelul cel mic și bona acestuia.

Femeia a plecat cu ei tocmai ca să o ajute pe Adela și Radu cu cel mic. Așa că, atunci când Adela va fi la filmări, în junglă, alături de Cabral și cei 12 concurenți la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, bona va sta cu băiețelul în vârstă de un an”,susțin surse din anturajul prezentatoarei tv.

 

Sursa foto: CANCAN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: