Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Micuța din imagine e acum cea mai ascultată cântăreață din România

O recunoști? Micuța din imagine e acum cea mai ascultată cântăreață din România

GALERIE FOTO (2) Theo Rose copil

Cu siguranță nu ai recunoscut-o din prima, însă fetița din imagine este acum una dintre cele mai bune voci din România și de ceva timp stă numai în trending. Dacă nu ai ghicit, îți spunem noi, ea este frumoasa Theo Rose, artista care a rupt topurile alături de nume mari din industria manelelor.

Theo Rose este în cel mai bun moment din viața ei

Artista Theo Rose este în atenția publicului de ceva timp și pare că nu vrea să mai dispară. Aceasta menține o relație foarte apropiată cu fanii ei, astfel că a postat recent pe contul ei de socializare o fotografie cu ea micuță arătându-le urmăritorilor o parte ascunsă din viața ei. Fanii s-au bucurat imediat de imagine, iar artista a postat și un mesaj alături de poză pentru a îi și motiva pe fani, scrie spynews.ro.

Theo Rose copil
Theo Rose copil

Viață ne da indicii. Am găsit poza asta cu mine, interpretând rolul trandafirului din “Micul Prinț”. Am înțeles deja că nimic nu e întâmplător și că Dumnezeu ne trimite semne. Trebuie doar să ținem ochii deschiși și să le vedem. Pentru mine e mare lucru că voi îmi sunteți aproape și mă iubiți”, a scris artista.

În prezent, Theo Rose se bucură de un succes absolut și nu are de gând să se oprească. Vedeta a intrat la sufletul oamenilor și e foart activă în mediul online. După ce a scos melodii împreună Bogdan de la Ploiești, Liviu Guță și Jean de la Craiova, artista a aruncat trendingul în aer după colaborarea cu Florin Salam. Piesa se intitulează ”Lacrimi și suspine” și a cucerit pe loc inimile ascultătorilor.

Theo Rose are o relație de 3 ani cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose are succes pe toate planurile, mai ales în dragoste. Se pare că artista și-a găsit prințul și e mai fericită ca oricând. Acesta are o relație de 3 ani cu Alex, nepotul lui Nea Mărin și se iubesc pe zi ce trece din ce în ce mai mult.

Artista povestește cu fiecare ocazie despre iubitul ei și a mărurisit că o sprijină și îi este alături în acest drum spre o carieră de succes. S-au cunoscut întâmplător la un eveniment și de atunci au rămas împreună! Theo Rose susține că a fost dragoste la prima vedere.

”Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez”, a declarat Theo Rose

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: