Redactia.ro
Home » Știri » O refugiată din Ucraina compară prețurile din Mamaia cu cele din Odessa. Care e concluzia ei

O refugiată din Ucraina compară prețurile din Mamaia cu cele din Odessa. Care e concluzia ei

GALERIE FOTO (2) O refugiată din Ucraina compară prețurile din Mamaia cu cele din Odessa. Care e concluzia ei

Mamaia duce lipsă de turiști, nu mai e buluc de oameni acolo ca odinioară, dar sunt câteva motive pentru care se întâmplă acest lucru. Spre exemplu, prețurile mari. O refugiată din Ucraină, ajungă în stațiune, a făcut o comparație între prețurile din Mamaia și cele din Odessa.

O refugiată din Ucraina compară prețurile din Mamaia cu cele din Odessa. Care este concluzia

Tânăra refugiată din Ucraina a făcut o comparație cu ce se întâmplă acum în Mamaia. „Eu compar cu Ucraina pentru că suntem din Odessa și tot avem plaja alături. Sunt mai scumpe aici decât la noi. Dacă aici sunt 35-50 lei, la noi sunt 20 lei (n.r.- șezlongurile)”, a declarat tânăra din Ucraina, citată de stirilekanald.ro.

Foto: captură Kanal D

Stațiunea Mamaia pare că este tot mai evitată de turiști, iar unii dintre ei susțin că prețurile de acolo sunt duble, triple chiar, comparativ cu alți ani. Pe lângă asta, nici condițiile nu mai sunt așa cum trebuie. Așa se face că hotelurile și terasele sunt mai degrabă pustii, iar Mamaia are de-a face cu cel mai slab sezon de vară din ultimii 30 ani. Între timp, stațiunile din sudul litoralului câștigă tot mai mult teren, chiar dacă și acolo sunt destul de multe minusuri dacă ar fi să le iei punctual.

Turismul din Eforie Nord a crescut cu 20% anul acesta, pe când numărul celor care au ales Mamaia a scăzut cu același procent, a relatat sursa menționată mai sus. Contează foarte mult și că autoritățile au luat unele hotărâri. Mai exact, Consiliul Local din Mangalia a adoptat la mijlocul lunii iulie un proiect de hotărâre care prevede renunțarea la taxa pentru locurile din parcare din oraș. Măsura se aplică și pentru locurile de parcare din Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp. Astfel, turiștii care vor merge în aceste stațiuni sunt scutiți de taxele de parcare până la finalul verii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: