Redactia.ro
Home » Știri » O româncă a plătit 1.000 de euro pe un câine de rasă. Ce descoperire a făcut, ulterior

O româncă a plătit 1.000 de euro pe un câine de rasă. Ce descoperire a făcut, ulterior

O româncă a dat 1.000 de euro pe un câine de rasă, dar a avut o surpriză când a ajuns acasă

O româncă care a dorit să cumpere un câine de rasă de talie mică, pe care a dat 1.000 de euro, a avut parte de o mare surpriză. Iată detalii!

O româncă a plătit 1.000 de euro pe un câine de rasă. Ce descoperire a făcut, ulterior

Maria, o româncă din Sibiu stabilită în Austria, a dorit să cumpere un câine de rasă de talie mică din România, însă s-a ales cu o corcitură și cu o pagubă de peste 1.100 de euro, potrivit Adevărul.

Românca adecis să cumpere din România un cățel de talie mică, un Pudel, pentru că prețurile sunt mult mai mari peste hotare, așa că a căutat pe site-urile de anunțuri și a găsit cățelul pe care și-l dorea, deoarece se menționa că are carnet de sănătate și pedigree.

Conform publicației Ora de Sibiu, Maria a stabilit cu proprietara toate detaliile cu privire la achiziționarea cățelului și transportul acestuia. Ulterior, după ce a ajuns cu el acasă, a constatat cu stupoare că ceva nu era în regulă.

„Cățelul avea burta mare și se tot scărpina. L-am dus a doua zi la veterinar și medicul mi-a spus că am adus cățelul ilegal și că nu are cip. Mi l-a luat, l-a băgat în carantină 21 de zile, timp în care îi va face injecțiile necesare. De marți este în carantină și pe 3 sau 4 aprilie trebuie să îl iau. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru că eu mi-am dorit cățelul acesta. Doctorul mi-a zis că s-ar putea să nu fie rasa pe care am cumpărat-o eu, ci o corcitură, dar asta nu mă mai interesează, ci vreau să fie bine”, a spus Maria.

Maria nu a lăsat lucrurile așa. Ea a încercat să o contacteze pe femeia de unde a luat câinele.

„Am sunat-o pe doamna de la care l-am cumpărat să o întreb de ce m-a păcălit, dar mi-a blocat numărul. După o săptămână am sunat-o iar după alt număr și mi-a răspuns foarte urât și a zis că nu e vina ei, ci a medicului. I-am spus că dacă voia mai mulți bani îi dădeam, dar să nu mă pună în situația asta că aici nu e ca în România unde poți să ții un câine în curte și să nu te întrebe nimeni dacă e vaccinat”.

Românca a plătit pentru cățel 450 de euro și, pentru că se află în carantină, trebuie să mai achite peste 700 de euro.

„Eu sper să nu îmi dea și amendă pentru că a ajuns cățelul în țară ilegal. Am făcut o greșeală, mai bine luam din Austria cățel”, a mai spus păgubita, potrivit Ora de Sibiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: