Redactia.ro
Home » Știri » O româncă a murit după ce s-a înecat cu un covrig, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Cum au reacționat trecătorii

O româncă a murit după ce s-a înecat cu un covrig, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Cum au reacționat trecătorii

O româncă a murit după ce s-a înecat cu un covrig, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Cum au reacționat trecătorii și ce s-a întâmplat cu femeie, mai exact. Iată toate informațiile.

O româncă a murit după ce s-a înecat cu un covrig, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Cum au reacționat trecătorii

Femeia avea 59 de ani. Ea a murit după ce s-a înecat mâncând din produsul de patiserie. Se afla pe o stradă din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Trecătorii au observat-o, sesizând că aceasta nu mai poate respira, imediat după ce a consumat din covrig, și au încercat să o ajute acordându-i primul ajutor.

„S-a înecat cu un covrig. Şi dintr-o dată a dat semne că nu mai poate respira. Eu am încercat s-o ridic, să-i împing, să-i deblochez căile respiratorii cu încă un băiat. Nu am reuşit. Am pus-o într-o parte, i-am dat câteva palme, să-i sară bucata de covrig, dar nu s-a putut”, povesteşte un martor, conform Observator.

Tot martorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns o Ambulanță cu echipa de salvare.

„Este vecina mea. S-a înecat, am înţeles, cu un covrig. Chiar atunci o punea jos când am venit eu. (n.r. Avea probleme) cu inima! Am anunţat copiii. Au venit copiii. Îmi pare foarte rău, a spus vecina femeii decedate, conform Observator.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultate, astfel că femeia și-a dat ultima suflare, a relatat Antena 3 CNN.

Persoanele care o cunoșteau pe victimă susțin că aceasta avea probleme cardiace și că există posibilitatea ca femeii să i se fi făcut rău pe stradă. Polițiștii continuă să cerceteze împrejurările în care s-a produs incidentul, iar în cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform sursei menționate mai sus.

În România, au mai existat astfel de cazuri. În august 2020, o fetiță de un an și șapte luni s-a înecat cu o bucată de covrig, în Brașov. Din fericire, ea a fost resuscitată și salvată de un polițist aflat în timpul liber. Pe de altă parte, o elevă de 14 ani din Cluj a murit la finalul lunii trecute la spitalul de Copii din Cluj Napoca. Ea s-a înecat cu un jeleu în timp ce se afla la școală și nu s-a mai putut face nimic pentru ea, din nefericire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: