Redactia.ro
Home » Știri » O româncă cere despăgubiri statului austriac. Femeia a ajuns la spital de trei ori după un test simplu COVID-19

O româncă cere despăgubiri statului austriac. Femeia a ajuns la spital de trei ori după un test simplu COVID-19

O româncă care este stabilită în Austria cere despăgubiri statului austriac după ce a făcut un simplu test COVID-19. Tânăra pe nume Andreea s-a ales cu o rană nazală care îi sângerează frecvent. 

 

Femeia a ajuns la spital de trei ori după un test simplu COVID-19

Presa din Austria scrie că Andreea și-a făcut testul pe data de 12 decembrie într-o zonă special amenajată de autorități lângă un teren de sport din orașul unde locuiește.

Andreea a acuzat dureri neobișnuite, după ce i s-au recoltat mai multe probe din nas, așa cum prevede procedura în cazul testelor COVID. Deși i s-au spus că durerile sunt normale, Andreea a precizat că durerea este una neobișnuită. Însă, la scurt timp nasul i s-a umflat și a început să sângereze, potrivit știridiaspora.ro. 

Andreea a ajuns la spital pentru un consult de specialitate, la doar câteva zile de când și-a făcut testul. Medicii au constata, aici, că tânăra suferă o ”leziune mucoasă în urma testului Covid, dreapta endonasală”, și au început să îi administreze un tratament, inclusiv antibiotice.

Însă, nici acum, la mai bine de 3 săptămâni de la incident, Andreea nu este vindecată.

,,Pur și simplu situația ei nu se îmbunătățește”, a declarat presei austriece o prietenă a româncei, care a precizat că Andreea are în continuare dureri. Pe 4 ianuarie 2021 tânăra a fost din nou la spital. Mai exact, românca a fost a treia oară, de pe 18 decembrie până acum.

Andreea a apelat la un avocat, fiind sfătuită de apropiați și a vrut să ceară despăgubiri apropiaților.

”Vom cere 5.000 de euro despăgubiri pentru durere și suferință plus orice costuri ulterioare ale procesului”, a spus  avocata ce o reprezintă pe româncă, Astrid Wagner, care consideră că autoritățile landului Austria Inferioară sunt responsabile de suferința clientei sale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: