Redactia.ro
Home » Știri » O româncă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, în mâinile propriului iubit. De la ce a pornit totul

O româncă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, în mâinile propriului iubit. De la ce a pornit totul

GALERIE FOTO (2) romanca ucisa italia

În Italia, o tragică poveste s-a încheiat într-un mod devastator pentru o femeie de origine română. Liliana, în vârstă de 55 de ani, a fost victima unui act de violență extremă comis de către partenerul ei din Tunisia. Motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest teribil au fost explicate, dezvăluind și modul în care s-a desfășurat întreaga tragedie. Cu doar câteva zile înainte de ziua ei de naștere, Liliana a fost ucisă de către iubitul de origine tunisiană.

O româncă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, în mâinile propriului iubit. De la ce a pornit totul

În Italia a avut loc încă o crimă șocantă. Liliana, o femeie în vârstă de 55 de ani, a devenit victima propriului ei iubit, un bărbat originar din Tunisia. Cei doi au avut o relație de durată și se pregăteau pentru aniversarea ei, care trebuia să aibă loc în câteva zile.

liliana
Liliana a fost ucisă de iubitul tunisian

Totul s-a desfășurat într-un apartament din Padova, cu doar două nopți în urmă. Cei doi locuiau în același loc cu alți doi bărbați, un italian și un chinez. Incidentul tragic s-a produs în urma unor cuvinte aspre schimbate în timpul unui conflict. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a avut o izbucnire de furie și, din nefericire, a ajuns să o sufoce pe femeie.

Din păcate, Liliana nu a supraviețuit actelor de violență și a fost declarată decedată. Bărbatul a realizat repede gravitatea faptei sale și, aflat în stare de șoc, a sunat la poliție pentru a-și recunoaște vina.

Ce le-a spus bărbatul polițiștilor

El a furnizat poliției detalii despre cele întâmplate, iar când forțele de ordine au ajuns la locuința sa, s-a predat. Femeia a fost ulterior transportată la spital, unde medicii au constatat că a decedat ca urmare a agresiunii suferite.

„Am omorât o femeie, ea se află în apartament. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine, ne-am certat și mi-am pierdut mințile”, le-a spus Youssef Maid polițiștilor atunci când aceștia au ajuns la locul crimei. Pentru fapta sa, bărbatul riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: