Redactia.ro
Home » Știri » O româncă, declarată cea mai sexy înotătoare din lume. Născută la București, tânăra i-a înnebunit pe americani cu fizicul său

O româncă, declarată cea mai sexy înotătoare din lume. Născută la București, tânăra i-a înnebunit pe americani cu fizicul său

GALERIE FOTO (9) Andreea Drăgoi. Foto: Facebook / Dragoi Andreea Ramona

Andreea Drăgoi, o tânără în vârstă de 21 de ani, a cucerit inimile publicului internațional și a devenit o figură emblematică pe rețelele de socializare, fiind recunoscută drept „cea mai sexy înotătoare” de către presa din Marea Britanie. Născută la București, dar stabilită în Statele Unite ale Americii, Andreea a reușit să atragă atenția atât în lumea sportului, cât și în industria modei.

Cu o prezență fermecătoare și o frumusețe aparte, Andreea Drăgoi a făcut trecerea de la bazinul de înot la podiumul de modă, luând parte recent la LA Fashion Week, unde a defilat pentru designerul Krissy King. Această apariție remarcabilă a generat un val de aprecieri din partea fanilor săi, iar fotografiile postate pe contul său de Instagram au devenit virale în mediul online.

Deși este concentrată asupra studiilor sale la Universitatea din San Jose, unde urmează cursuri de kinetoterapie, management sportiv și psihologie, Andreea nu a renunțat la pasiunea sa pentru înot. Este legitimată la clubul universității și își dedică continuu timpul și eforturile pentru a excela în acest domeniu.

Andreea Drăgoi. Foto: Facebook / Dragoi Andreea Ramona

 

A înnebunit întreaga lume

Prin succesul său atât în domeniul sportiv, cât și în cel al modei, Andreea Drăgoi a câștigat admirația și respectul celor din jur. Comentariile admiratorilor ei pe rețelele de socializare precum „Absolut minunată”, „Arăți ca un înger”, sau „Zeiță” doar confirmă popularitatea și impactul pozitiv pe care îl are.

Andreea Drăgoi își atribuie succesul unei munci asidue încă din copilărie și determinării de a-și transforma visurile în realitate. „De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modeling, de balet și dans. După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește”, a mărturisit Andreea Drăgoi conform The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini