Redactia.ro
Home » Știri » O româncă și-ar fi abandonat copilul și s-a dus damă de companie în străinătate. Tatăl îl crește pe băiețel

O româncă și-ar fi abandonat copilul și s-a dus damă de companie în străinătate. Tatăl îl crește pe băiețel

O româncă e acuzată că și-a abandonat copilul și s-a dus damă de companie în străinătate. Tatăl îl crește pe băiețel

O româncă și-a abandonat copilul, în vârstă de doar doi ani, și s-a dus damă de companie în străinătate, susține tatăl copilului. De altfel, bărbatul a rămas să îl crească singur pe băiețel. El a mers la o emisiune TV să povestească cât de greu îi este așa.

O româncă și-ar fi abandonat copilul și s-a dus damă de companie în străinătate. Tatăl îl crește singur pe băiețel. Ce susține femeia

O poveste dureroasă și revoltătoare, des întâlnit în România, când unul dintre părinți alege să plece din țară ca să se ducă în altă parte și să „strângă bani”. De cele mai multe ori, lasă în țară un copil sau mai mulți, care rămân în grija unor rude dezinteresate. Nimic ieșit din comun. Iată și drama lui Cătălin.

Bărbatul susține că își crește de trei ani singur băiețelul după ce mama copilului a ales să îi lase în urmă și să se ducă în străinătate. Cătălin a mers la Acces Direct și și-a spus povestea.

Când băiețelul lor avea doar doi ani, soția a decis că vrea să plece din România și acolo s-a făcut damă de companie. Ce a dezvăluit Cătălin e faptul că fosta parteneră și-ar fi abandonat de fapt copilul și nici nu i-ar plăti pensie alimentară. Când a plecat, femeia i-ar fi spus să dea copilul spre adopție.

„Eu îmi cresc copilul singur de trei ani de zile. Mama copilului a plecat și l-a abandonat și-a anunțat să dau copilul la cămin. Eu n-am putut să-l dau la cămin. L-am dus la școală, la grădiniță, eu l-am îmbrăcat, eu îl schimbam, eu i-am dat să mănânce și l-am ținut peste tot după mine”, a spus Cătălin.

Lucrurile n-ar sta chiar așa, totuși. După ce a fost contactată de reporterii emisiunii Acces Direct, femeia a venit cu punctul ei de vedere. Ea a recunoscut că a ajuns să fie damă de companie pentru a strânge bani cu care să-și crească copilul și susține că plătește pensie alimentară pentru cel mic în fiecare lună și are toate dovezile acestui lucru, astfel că l-a acuzat pe tatăl băiețelului că minte.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: