Redactia.ro
Home » Știri » O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Jurnalista Dana Grecu, i-a scris o scrisoare deschisă Primei Doamne a României, fiind revoltată de cazul fetiței de 11 ani din Județul Dâmbovița.

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

Realizatoarea Tv, Dana Grecu, a ținut să transmită o scrisoare deschisă către Carmen Iohannis, în urma cazului care a cutremurat o țară întreagă, și anume răpirea și uciderea Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

Sunt un ziarist modest, uşor pătimaş. Sincer cu oamenii cărora ma adresez. Sincer, cu orice preţ. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Aşa a vrut Dumnezeu. Mă simt încurcată şi dezarmată. Doamna Iohannis, aş vrea să mă sfătuiţi cum să le spun copiilor mei că, în ţara în care dumneavoastră sunteţi prima doamnă, o fată este violată iar violatorii sunt liberi pe străzi. Şi, peste toate, ca dumneavoastră tăceţi. De fapt, durerea mea este ca dumneavoastră tăceţi. Ca aveţi puterea să vă revoltaţi şi nu o faceţi. Că revolta dumneavoastră ar putea ghida o naţie spre decenţă şi dreptate. Ca un far. E furtună, doamnă Iohannis, în ţara în care dumneavoastră nu vreţi să fiţi far! Prima doamna trebuie să vrea mai mult de la ea decât o garderobă înţesată cu haine de plimbat prin lume! Vă implor, ieşiţi din garderobă! Daţi un semn! Aprindeţi lumina! E timpul!”, a scris Dana Grecu.

Cazul Mihaelei, fetița de 11 ani

Adriana Mihaela Fieraru, din localitatea Gura Șuții, a dispărut vineri, 19 septembrie, în timp ce se întoarcea acasă de la școală. Părinții fetei a alertat imediat poliția, iar căutările au durat trei zile. Duminică, 21 septembrie, fetița a fost găsită moartă pe un câmp în apropiere de localitatea Gura Șuții, învelită într-un sac de plastic. Suspectul principal este un olandez în vârstă de 46 de ani, care a fost zărit de camerele de supraveghere din zonă.

Cetățeanul de origine olandeză a venit în România, miercuri 18 septembrie, și a părăsit teritoriul României, pe 19 septembrie. Acesta și-a închiriat un apartament în sectorul 2 al Capitalei, și o mașină, cu care a mers în localitatea Gura Șuții. Autoritățile l-au contactat sâmbătă, însă acesta aterizase deja pe teritoriul Olandei. După mai multe cercetări, polițiștii au apelat la autoritățile olandeze pentru a-l prinde pe olandez.

Luni, autoritățile olandeze au anunțat că bărbatul suspectat ar fi murit într-un accident rutier. Acesta ar fi intrat intenționat într-un camion. În urma unir cercetări, bărbatul de 46 de ani, era cunoscut în Olanda pentru pedofilie.

Citeste si:Vești triste despre Simona Halep! S-a întâmplat chiar înainte să împlinească 28 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: