Redactia.ro
Home » Știri » O simplă gustare le-a adus o notă de plată de 400 de euro. Ce au comandat doi tineri

O simplă gustare le-a adus o notă de plată de 400 de euro. Ce au comandat doi tineri

GALERIE FOTO (3)

Doi îndrăgostiți au ales pentru luna de miere o plajă din Grecia. Aceștia au mers la un restaurant din zonă și au rămas uimiți când le-a venit nota de plată. Alex și Lindsay Breen au povestit pe rețelele de socializare tot ce li s-a întâmplat. După ce au lăsat și o recenzie au primit și prima reacție din partea restaurantului. Au ajuns la restaurant și ospătarul i-a întrebat direct dacă doresc să comande stridii. Aceștia i-au acceptat propunerea.

O simplă gustare le-a adus o notă de plată de 400 de euro. Ce au comandat doi tineri

Linsday Breen a comandat stridiile, soțul tinerei a comandat o bere, iar ea a comandat un cocktail. La scurt timp după ce au terminat de mâncat stridiile, chelnerul a încercat să-i convingă să comande pulpe de crab. Ulterior, chelnerul ar fi încercat să-i facă să ia și desert.

„Ne-am dus la barul cu stridii să mâncăm și să bem ceva. Au spus imediat ”vreți stridii?” Erau foarte încrezuți. Am spus da și chelnerul a spus ”O duzină?” așa că am spus ”Da!”, pentru că o duzină este o comandă tipică.

Soțul meu a comandat o bere și am cerut un meniu de cocktail. Când am terminat stridiile, a încercat să ne facă să avem pulpe de crab și, slavă Domnului, nu am făcut-o. El a spus ”Știi ce ar merge foarte bine cu stridiile astea? Picioare de crab.

Vreau să vă aduc ceva? Și am spus că nu, am vrut doar o gustare rapidă și o băutură. Soțul meu s-a dus la toaletă și când s-a întors a spus că crede că a văzut un meniu înăuntru care spunea că era 29 de euro pe stridie și i-am spus că nu se poate.”, a povestit tânăra.

Care a fost reacția restaurantului din Grecia

Înainte de plecare, cei doi tineri au cerut nota de plată. Aceasta nu le-a fost adusă la masă. Soțul tinerei a fost chemat într-o cameră din spate, pentru a plăti.

„Pe măsură ce refuzăm ceea ce încerca el să ne dea, era din ce în ce mai frustrat. Când eram gata să plecăm, m-am dus la toaletă și l-au pus pe soțul meu să meargă într-o cameră din spate să plătească. Acolo i-au dat nota de plată de 400 de euro”, a mai spus Lindsay.

Patronii restaurantului au oferit și primele informații despre acest incident.

„Vă mulțumesc pentru timpul acordat postării recenziei dvs., dar puteți clarifica motivul exact al dezamăgirii dvs.? Prețurile menționate sună corect, așa că aș dori să înțeleg care a fost problema.

Băuturile nu au fost ceea ce te așteptai, decorul sau serviciul? Părerea ta este importantă pentru noi. Așadar, am aprecia dacă ați acorda câteva minute pentru a clarifica”, este răspunsul oferit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: