Redactia.ro
Home » Știri » O simplă sacoșă de rafie a devenit virală! Ce se ascundea de fapt în ea

O simplă sacoșă de rafie a devenit virală! Ce se ascundea de fapt în ea

O simplă sacoșă de rafie a devenit virală

O simplă sacoșă de rafie a devenit virală pe rețeaua Tik Tok. Amplasată într-o gară, aceasta a fost privită de trecători cu teamă, mai cu seamă că nu se știa conținutul ei. Însă când au căutat înăuntru, fricile le-au fost răspândite. Ce se afla înăuntru ei, de fapt?

Părea o simplă sacoșă de rafie

O sacoșă de rafie uitată pe un peron al unei gări a creat isterie în rândul călătorilor. În timp ce unii au crezut că e doar un bagaj uitat de un călător grăbit, alții s-au gândit la lucruri mai înspăimântătoare, cum ar fi corpul neînsuflețit al cuiva ori vreo bombă. Însă, de fapt, sacoșa de rafie s-a dovedit a fi altceva decât ceea ce părea.

Halloween-ul a scos tot ce e mai creativ din oameni, astfel că un bărbat a ajuns să se costumeze într-o banală sacoșă de rafie, care a fost de mare impact. Este camuflarea perfectă și mai mult că sigur va putea să călătorească fără un bilet.

Potrivit realitatea.net, imaginile au devenit virale și mulți oameni au lăudat ideea inventivului om. Au distribuit videoclipul peste tot și au lăsat comentarii de uimire și de apreciere. Mai jos puteți urmării videoclipul:

@psofpsof

#artlove #camouflagechallenge

♬ balandin raewe – art action

Ce costume ciudate au mai avut oamenii de Halloween

Chiar dacă anul 2020 a venit cu schimbări majore pentru mulți dintre oameni, se pare că aceștia nu au uitat să se bucure de sărbătoraea morților tipic americană. Aceștia au căutat cele mai bizare costume și au încercat să-și depăsească creativitatea de anul trecut.

Mulți au renunțat la vrăjitoare, varcolaci și vampiri, și s-au folosit de materiale reciclabile pentru a-și crea propriul costum. Se pare că nu doar creaturile din mitologie sunt de speriat, ci pot fi la fel de intrigante și niște sacoșe de rafie sau chiar un sac de gunoi.

Un alt bărbat a postat un clip de Tik Tok în care le-a arătat urmăritorilor că nu trebuie să investești într-un costum de milioane, când îți poți face tu unul acasă. Acesta a folosit un sac de gunoi, pe care s-a lipit peste haine și care dat efectul unui gunoi gata de dus la groapă dacă acesta se așează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: