Redactia.ro
Home » Știri » O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să-și pună gene false

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să-și pună gene false

GALERIE FOTO (2) O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să-și pună gene false

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să-și pună gene false. E chiar explicația pe care chiar ea le-a dat-o polițiștilor. Iată detalii.

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să-și pună gene false

Șoferița de 24 de ani din comuna Movila Miresei s-a grăbit la salon pentru a-și pune gene false și a parcat pe linia de tramvai. E explicația pe care le-a oferit-o polițiștilor în momentul când au ajuns la fața locului, conform debraila.ro.

Tânăra le-a spus oamenilor legii că s-a grăbit să ajungă la un tehnician de extensii de gene, la care avea programare, și nu și-a dat seama că mașina ei blochează întreaga circulație. Cât a durat să-și facă treaba? Aproximativ 50 de minute.

Un echipaj din cadrul Poliției Locale a identificat proprietarul autoturismului, marca BMW, parcat pe linia de tramvai în municipiu și a sancționat-o pe șoferiță contravențional cu suma de 580 de lei, primind și 3 puncte de penalizare, potrivit sursei citate anterior.

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să-și pună gene false
Sursă foto: debraila.ro

Polițiștii i-au făcut cadou o amendă lui Moș Crăciun, în Sibiu: „Ho, ho, ho! Unde ai parcat sania cu reni, moșule?”

Legea e aceeași pentru toată lumea, chiar și pentru „Moș Crăciun”, care ar fi fost amendat în Sibiu de către agenții Poliției Locale. Întâmplarea a fost surprinsă de un martor, care a publicat și dovada pentru că în imagine este evident că oamenii legi completează un proces verbal de amendă.

Moș Crăciun a fost luat la întrebări și legitimat undeva pe Pietonala Bălcescu, a explicat Adrian Floriță, cel care a publicat imaginea pe Facebook, relatează publicația Ora de Sibiu.

„Ho, ho, ho. Unde ai parcat sania cu reni, moșule?”, a scris acesta pe Facebook.

Polițiștii i-au făcut cadou o amendă lui Moș Crăciun, în Sibiu: „Ho, ho, ho! Unde ai parcat sania cu reni, moșule?”
Sursa: Adrian Floriță/Facebook

Sigur că există mai multe fapte pentru care bătrânul ar fi putut să fie sancționat, însă nu se știe motivul exact, momentan, arată sursa citată. Jurnaliștii locali au încercat să afle mai multe informații despre ce s-a întâmplat, însă reprezentanții Poliției Locale nu au putut fi contactați, se pare.

Oricum, din momentul în care întâmplarea a devenit publică, comentariile nu au întârziat să apară. Fiecare cu imaginația lui. „Amendă pentru asumarea unei identități false”, a comentat cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: