Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O studentă a născut în toaletă în timp ce se pregătea pentru o ieșire în oraș. Nu știa că este gravidă: „Am crezut că visez”

O studentă a născut în toaletă în timp ce se pregătea pentru o ieșire în oraș. Nu știa că este gravidă: „Am crezut că visez”

O studentă „a crezut că visează” când s-a dus la toaletă, chiar înainte de a ieși cu prietenii în oraș și brusc i s-a făcut rău. Aceasta a realizat că naște. Iată toate detaliile!

O studentă a născut în toaletă înainte de a ieși în oraș

Jess Davis, care a împlinit 20 de ani a doua zi după nașterea ei neașteptată, nu avea nicio idee că era însărcinată și a crezut că durerea de stomac se datorează menstruației.

Studenta la istorie și politică din Bristol nu avea niciun simptom aparent de sarcină și nici umflături ale bebelușului.

Bebelușul Freddie Oliver Davis a venit pe lume pe 11 iunie 2022, la ora 16:45 și este perfect sănătos.

Proaspăta mămică, care este în prezent în al doilea an la Universitatea din Southampton, a declarat:

„Am fost foarte încântată de această veste: Perioadele mele au fost întotdeauna neregulate, așa că nu am observat cu adevărat”.

Ea a adăugat: „Mi-a fost greață uneori, dar începusem să iau o nouă prescripție medical și mă simțeam mai bine”

„Când s-a născut, a fost cel mai mare șoc din viața mea, la început am crezut că visez.

„Nu mi-am dat seama ce se întâmplase până când nu l-am auzit plângând.

„Brusc mi-am dat seama că acum chiar trebuie să mă maturizez.

„Mi-a luat ceva timp să trec peste șocul inițial, să mă adaptez și să mă apropii de el, dar acum sunt în culmea fericirii.

„Este cel mai tare copil din toate timpurile. Este cunoscut ca fiind bebelușul liniștit din secție.”

Davis nu s-a gândit niciun moment că este în travaliu

Când tânăra studentă,Davis s-a trezit cu dureri puternice în iunie 2022, a presupus că îi venise ciclul.

Ea a spus: „Abia puteam să merg și nici măcar nu puteam să mă întind pe pat când am ajuns acasă.

Trebuia să am o petrecere acasă în acea seară pentru ziua mea de naștere a doua zi, așa că am făcut un duș și o baie pentru a mă simți mai bine, dar durerea a devenit din ce în ce mai rea.”

Tânăra Davis a spus că a simțit brusc o nevoie copleșitoare de a merge la toaletă, așa că s-a așezat și a început să împingă.

„În niciun moment nu m-am gândit că sunt în travaliu, am știut doar că trebuie să împing”, a explicat ea. „La un moment dat am simțit lacrimi, dar nu știam ce era.

„Știam doar că trebuie să îl scot. Să-l aud plângând și să realizez ce se întâmplase cu adevărat a fost atât de suprarealist”.

Neștiind ce să facă, doamna Davis, rămasă singură acasă, a sunat-o pe cea mai bună prietenă a ei, Liv King, în vârstă de 20 de ani , inspirația din spatele celui de-al doilea nume al lui Freddie.

În ciuda faptului că inițial a crezut că prietena ei căuta o scuză elaborată pentru a scăpa de viitoarea ieșire în oraș, doamna King a sfătuit-o să cheme o ambulanță după ce doamna Davis i-a trimis o fotografie cu fiul ei nou-născut.

Doamna Davis a fost dusă la spitalul Princess Anne din Southampton, unde Freddie a fost dus de urgență pentru a fi pus într-un incubator.

Medicii cred că s-a născut după 35 de săptămâni de sarcină, dar, în ciuda intrării sale dramatice, el și mama sa se recuperează bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: