Redactia.ro
Home » Homepage » O tânără a fost ucisă de ziua ei de naștere, în București. Fostul iubit a înjunghiat-o cu un cuțit

O tânără a fost ucisă de ziua ei de naștere, în București. Fostul iubit a înjunghiat-o cu un cuțit

O tânără a fost ucisă de ziua ei de naștere, în București. Fostul iubit a înjunghiat-o cu un cuțit

O tânără a fost ucisă în ziua când a împlinit 33 de ani, azi noapte, în centrul Bucureștiului. Fostul iubit a lovit-o cu un cuțit. Iată cum s-ar fi desfășurat întreaga întâmplare și ce povestesc apropiații ei, aflați încă în stare de șoc și cărora nu le vine să creadă. Urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoțional.

O tânără a fost ucisă de ziua ei de naștere, în București. Fostul iubit a înjunghiat-o cu un cuțit

Crima s-a produs în sectorul 6 al Capitalei. Tânăra, care și-a pierdut viața chiar de ziua ei de naștere, a vrut să dea o petrecere cu acest prilej. A fost invitat și fostul ei iubit, care s-a întors de patru zile în România din Italia, acolo unde muncea. Femeia a fost înjunghiată cu un cuțit înainte să înceapă cheful, sub privirile primilor invitaţi sosiţi la petrecere, potrivit observatornews.ro. Iar totul, din cauza geloziei, arată primele date.

Ana Grigore, reporter Observator: „Primul invitat care a ajuns a văzut-o în scara blocului rănită şi strigând după ajutor. În acel moment, agresorul a mai lovit-o de câteva ori cu cuţitul”.

Reporter: „Vă pregăteaţi de petrecere”.

Prieten cu victima: „Da, şi am ajuns să o înmormântăm”.

Tânăra și iubitul ei se despărțiseră de câțiva ani, însă el i-ar fi tot cerut o a doua șansă. În cele din urmă, ar fi cedat și se pare că erau destul de apropiați în ultimele zile, au mers la mai multe petreceri împreună. Totuși, ceva nu era în regulă.

Un apropiat al victimei a declarat, pentru sursa menționată: „A avut-o premeditată. El ne-a sunat şi a zis că o omoară. Asta când era el în Italia, adică acum patru zile”.

Reporter: „Dar ei au mai avut certuri înainte în relaţie?”

„Se plângea, zicea că vrea să depună ordin de restricţie pentru el. Din păcate, de la gelozie sau de la ce o fi fost în capul lui, a omorât-o pe fata asta”.

Totuși, nu au existat plângeri sau sesizări la Poliție în acest sens, potrivit stiripesurse.ro. Agresorul a rămas în apartament şi le-a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită. Este recidivist, iar acum riscă să petreacă până la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat. Bărbatul a fost condus la audieri în vederea continuării cercetărilor, desfășurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGPMB-Serviciul Omoruri, potrivit unor surse judiciare.

O tânără a fost ucisă de ziua ei de naștere, în București. Fostul iubit a înjunghiat-o cu un cuțit
Foto: capturi video Pro TV – colaj
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini