Redactia.ro
Home » Știri » O tânără actriță a murit la 32 de ani din cauza cancerului: „Dimineața aceasta este una grea pentru noi”

O tânără actriță a murit la 32 de ani din cauza cancerului: „Dimineața aceasta este una grea pentru noi”

Poonam Pandey a murit la 32 de ani.

Comunitatea Bollywood este în doliu după pierderea unei figuri iubite și talentate, Poonam Pandey, care a trecut în neființă la vârsta fragedă de 32 de ani, în urma unei lupte grele cu cancerul cervical. Anunțul tragic al decesului său a fost făcut de echipa sa de filmare pe rețelele sociale, unde Poonam avea peste 1,3 milioane de urmăritori. Mesajul transmis a subliniat impactul pozitiv pe care l-a avut asupra tuturor celor care au cunoscut-o: „Dimineața aceasta este una grea pentru noi. Suntem devastați să vă informăm că am pierdut-o pe iubita noastră Poonam, din cauza cancerului cervical. Fiecare formă vie care a intrat vreodată în contact cu ea a fost întâmpinată cu dragoste și bunătate pură”.

Cine a fost Poonam Pandey

Poonam Pandey, originară din Kanpur, India, și-a făcut debutul în industria cinematografică Bollywood cu filmul „Nasha” în 2013, interpretând rolul principal al Anitei, o profesoară de teatru care se îndrăgostește de unul dintre studenții săi. De asemenea, ea a apărut în reality show-ul indian „Lock Upp”, unde celebrități erau ținute într-o închisoare și forțate să îndeplinească diferite sarcini pentru a-și câștiga libertatea. Pandey a câștigat notorietate la nivel național și internațional după ce a făcut o promisiune îndrăzneață legată de echipa Indiei la Cupa Mondială de Cricket ICC, ceea ce a făcut-o și mai cunoscută în spațiul public.

Comentariile și mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele sociale imediat după anunțul decesului, fanii exprimându-și șocul și tristețea față de pierderea atât de bruscă a actriței. Întrebări precum „Cum este posibil acest lucru? Cum ar putea cineva să moară de cancer instantaneu?” și expresii de necrezut și compasiune „Nu-mi vine să cred. Odihnește-te în pace” evidențiază impactul profund pe care Poonam Pandey l-a avut asupra admiratorilor ei.

Nume grele din lumea artiștilor dispar rând pe rând

Într-o notă tristă similară, lumea muzicii și-a luat adio de la o altă figură iconică, Marlena Shaw, o celebră artistă americană de jazz și R&B, care a decedat la vârsta de 81 de ani pe 23 ianuarie 2024. Anunțul a fost făcut de fiica ei, Marla Bradshaw, care a împărtășit că Marlena a murit „în pace”, adăugând că „s-a dus să asculte câteva dintre cântecele ei preferate”. Chiar dacă cauza exactă a decesului nu a fost dezvăluită, tributul emoționant subliniază moștenirea muzicală pe care Shaw a lăsat-o în urmă.

Aceste pierderi tragice reamintesc comunităților de film și muzică despre fragilitatea vieții și impactul pe care personalitățile culturale îl pot avea asupra fanilor și colegilor lor. Odihnească-se în pace, Poonam Pandey și Marlena Shaw.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: