Redactia.ro
Home » Știri » O tânără avea stări de oboseală, însă credea că sunt din cauza stilului de viață. După ce a ajuns la spital, medicii i-au pus un diagnostic crunt

O tânără avea stări de oboseală, însă credea că sunt din cauza stilului de viață. După ce a ajuns la spital, medicii i-au pus un diagnostic crunt

O tânără de 23 de ani avea stări de oboseală, însă credea că sunt din cauza stilului de viață. După ce a ajuns la spital, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Nici nu se aștepta la așa ceva.

Cum a ajuns pe mâinile medicilor

O tânără studentă, în vârstă de 23 de ani, a început să aibă din ce în ce mai des stări de oboseală și amnezie. Inițial, aceasta a crezut că totul are legătură cu viața de student și cu petrecerile la care mai merge uneori. Însă, atunci când a ajuns la spital, medicii i-au dat un diagnostic mai mult decât traumatizant.

Aceasta este trista poveste prin care a trecut Ruby Walvin, în vârstă de 23 de ani, din Marea Britanie. Prinsă între cursurile grele de la facultate și distracția din timpul liber, aceasta a observat că începe să se simtă din ce în ce mai rău. Studenta nu și-a făcut griji, căci s-a gândit că stările ei de oboseală au legătură, cel mai probabil, cu faptul că are un program destul de încărcat.

De ce boală suferea Ruby

Văzând că timpul trece și că simptomele se agravează, tânăra a decis să meargă la spital, pentru investigații. Așa a ieșit la iveală faptul că nu petrecerile, consumul de alcool și viața de student erau de vină pentru stările de oboseală, ci faptul că suferea de leucemie acută limfoblastică, o formă agresivă de cancer a sângelui.

Am fost speriată și mă temeam că asta mă va omorî, că îmi va distruge viața. Au urmat zile foarte negre, m-am simțit neputincioasă. Am ajuns să mă gândesc că viața mea nu va mai arăta deloc ca înainte. Mi-am văzut părinții speriați și îngrijorați și atunci am realizat cât de gravă este situația”, a dezvăluit Ruby, potrivit celor de la thesun.co.uk. Aceasta s-a întors la facultate, dar nu înainte de a începe chimioterapia. În prezent, tânăra a intrat în remisie și s-a întors la viața de dinainte de boală. Azi, ea este un adevărat model de ambiție și curaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini