Redactia.ro
Home » Homepage » O tânără din Bistrița și-a dat foc din cauza iubitului

O tânără din Bistrița și-a dat foc din cauza iubitului

O tânără din Bistrița și-a dat foc din cauza iubitului

O tânără în vârstă de 24 de ani din localitatea Bistrița Bârgăului a ajuns la spital cu arsuri grave pe aproape jumătate din suprafața corpului, după ce și-a dat foc din cauza iubitului.

O tânără din Bistrița și-a dat foc din cauza iubitului

O fată în vârstă de 24 ani din Bistrița s-a autoincendiat după ce s-a certat cu iubitul său. La fața locului au ajuns un echipaj al Ambulanței cu un medic și un echipaj de prim ajutor al SMURD. Potrivit reprezentanților, Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Tânăra a ajuns la spital conștientă, cu arsuri grave de gradul III.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adusă, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2,30, o femeie de 24 de ani cu arsuri de gradul III pe aproximativ 45% din suprafaţa corpului (cap, faţă, gât, membre superioare, torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conştientă, însă cu dureri mari. Pacienta a fost tratată în UPU şi în această dimineaţă  va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a transmis Camelia Strungari.

S-a autoincendiat după ce s-a certat cu iubitul

Potrivit autorităților, tânăra de 24 de ani și-a dat foc după ce s-a certat cu iubitul, motivul fiind gelozia. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, se vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si:Cum arată creatura devoratoare de creier. Din păcate, această fetiță nu a avut nicio șansă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini