Redactia.ro
Home » Știri » O tânără mamă de origine ucraineană a impresionat cu dorința sa de reușită și de supraviețuire: „Ne-a zis că vrea să muncească, că nu poate sta acasă degeaba”

O tânără mamă de origine ucraineană a impresionat cu dorința sa de reușită și de supraviețuire: „Ne-a zis că vrea să muncească, că nu poate sta acasă degeaba”

O tânără mamă de origine ucraineană, venită în România, din calea războiului, și-a luat inima în dinți, dar și pe micuța sa de 4 luni și s-a dus în căutarea unui serviciu. De apreciat este faptul că ucraineanca nu s-a dat bătută până nu a fost angajată de către cei de la Romexpo, unde se țin târguri și expoziții. Iată întreaga poveste!

O  ucraineancă venită cu fiica sa de 4 luni, în România, a impresionat cu dorința sa de muncă

În mediul online, povestea Cristinei din Odessa a devenit extrem de virală, deoarece aceasta a impresionat cu dorința sa de reușită și de supraviețuire:

Povestea zilei. Cristina e din Odessa. A venit la Romexpo cu biluța asta mică pe care o cheamă Eleonora. Ne-a zis că vrea să muncească, că nu poate sta acasă degeaba. Ne-am uitat cam câș la ea și am întrebat-o cu cine lasă copilul. Care are 4 luni. Ne-a zis că-l ia cu ea. Așa că am zis să încercăm. Cristina lucrează 4 ore pe zi ca interpret la Romexpo”, a povestit Cosmina Simiean pe pagina personală de Facebook.

Mama de origine ucraineană este văzută ca o eroină la locul de muncă

Cristina este văzută de către colegii săi, de la Romexpo, precum o eroină, deoarece a avut curajul de a fugi din calea războiului alături de micuța sa:

„Biluța stă în marsupiu, în căruț, în brațele tuturor și pare mega happy. Când e ora de somn, toată lumea vorbeste in șoaptă deși ea adoarme oricum. Ne face zilele frumoase la Romexpo iar mama ei, Cristina, e eroina mea. Pe mine femeile astea, mamele astea fugite din calea bombelor nu contenesc să mă uimească și să mă întreb mereu: oare eu cum aș rezista…?”, a mai povestit femeia în cadrul aceleași postări.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: