Redactia.ro
Home » Știri » O tânără s-a așezat lângă cel mai enervant bărbat din avion. Ce a urmat n-ar putea nimeni să ghicească

O tânără s-a așezat lângă cel mai enervant bărbat din avion. Ce a urmat n-ar putea nimeni să ghicească

GALERIE FOTO (3)

O poveste atipică între un el și o ea a făcut înconjurul lumii. O tânără care s-a așezat lângă „cel mai enervant” bărbat din avion avea să trăiască ulterior clipe cu adevărat memorabile. Iată despre ce e vorba.

O tânără s-a așezat lângă cel mai enervant bărbat din avion. Ce a urmat n-ar putea nimeni să ghicească

Prima dată când Krystina s-a întâlnit cu Gabriel și-a dat ochii peste cap. Ce nu știa ea în acel moment e că bărbatul „insuportabil” avea să-i devină mai târziu partener de viață după ce s-a îndrăgostit de el până peste cap.

Krystina l-a întâlnit pe Gabriel într-un aeroport din New York dimineața devreme. El era foarte obosit, iar ea nu era neapărat în apele ei. Până să decoleze avionul, în terminal, Gabriel și-a aruncat rucsacul pe jos și s-a așezat fix lângă Krystina, mult prea aproape a considerat ea, nemailăsându-i pic de spațiu personal, așa că l-a privit ca pe un om nepoliticos, mai degrabă.

Krystina Burton și Gabriel Solberg / CNN

Cei doi stăteau atât de aproape încât Krystina a putut vedea numărul locului din avion de pe biletul lui Gabriel. Atunci, și-a dat seama că vor sta unul lângă celălalt în timpul zborului și nu i-a convenit deloc. „Nu aveam chef să stau șase ore lângă cineva care nu înțelege conceptul de spațiu personal”, a spus ea într-un interviu pentru CNN.

În avion, Krystina și-a pus căștile și a încercat să evite orice conversație. Gabriel, pe de altă parte, s-a îndrăgostit de ea când i-a observat zâmbetul. El a inițiat dialogul.

„Hei! Nu stăteai lângă mine în terminal?”, a întrebat-o Gabriel.

Prima impresie a Krystinei despre bărbatul de lângă ea, cum că ar fi arogant și nepoliticos, a dispărut și cei doi au început să vorbească.

„După ce am început să vorbim nu am mai fost deranjată de prezența lui”, a spus Krystina.

Între timp, s-a anunțat că avionul are întârziere, fapt care i-a bucurat pe cei doi tineri care începeau, ușor-ușor, să se îndrăgostească unul de altul. Au trecut prin toate subiectele posibile, de la cele mai nesemnificative până la unele destul de serioase. Când avionul a decolat în cele din urmă, aveau impresia că se cunosc de o viață. În timpul zborului, Krystina și Gabriel s-au uitat la filme împreună, au vorbit și au râs.

Avionul a aterizat, iar când au părăsit aeroportul, Gabriel i-a spus Krystinei: „Hei, e clar că ceva se întâmplă între noi. Mă întorc într-o săptămână și vom afla despre ce este vorba”. „Îmi amintesc că i-am dat mesaj imediat fratelui meu și i-am spus că am cunoscut-i pe fata visurilor mele”, a mai declarat Gabriel.

Krystina Burton și Gabriel Solberg / CNN

După o săptămână, Gabriel a sunat-o pe Krystina. Cei doi au petrecut câteva zile de neuitat, iar restul e istorie. Mutatul împreună nu a fost un impediment pentru ei pentru că job-urile le permiteau să lucreze de oriunde din lume. După aproape un an de la întâlnirea lor în aeroport, s-au logodit. Cei doi sunt de părere că au reușit să aibă chimia asta atât de bună pentru că amândoi erau mulțumiți de viețile lor.

„Este un clișeu, dar chiar e nevoie să te iubești pe tine însuți înainte de a iubi pe altcineva. Și cel mai important e să fii de acord cu cine ești cu adevărat”, a declarat Gabriel.

Krystina Burton și Gabriel Solberg / CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: