Redactia.ro
Home » Stil de viață » O tânără se îndrepta spre serviciu când un bărbat necunoscut a abordat-o. Acesta a deschis geamul mașinii și i-a dat un plic. A rămas șocată când a citit ce îi cerea străinul

O tânără se îndrepta spre serviciu când un bărbat necunoscut a abordat-o. Acesta a deschis geamul mașinii și i-a dat un plic. A rămas șocată când a citit ce îi cerea străinul

Se îndrepta spre locul de muncă când un bărbat necunoscut a abordat-o. Este vorba de Beatrice, o tânără din Nottingham, care a avut parte de o experienţă ciudată, pe stradă. Aceasta a povestit cum, ,la un moment dat, un bărbat şi-a oprit maşina lângă ea, a deschis geamul şi i-a întins un plic.

Ce se afla în plic

Tânăra a deschis repede plicul și a văzut că se află un bilet. A rămas șocată atunci când a văzut ce i-a dat bărbatul. Și-a găsit puterea să-l citească:

Bună, draga mea. Îmi cer scuze pentru felul în care te abordez, dar nu ştiam cum altfel o pot face. Fără îndoială, eşti cea mai frumoasă şi cea mai sexy fată pe care am văzut-o în viaţa mea. Felul în care alegi să-ţi acoperi corpul este impecabil! Din momentul în care te-am văzut mi-am spus că, dacă nu fac asta, nu voi fi în stare să te abordez niciodată…

Îmi doresc să te scot la cină, măcar la un suc… Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să te alegi cu o porţie de mâncare gratis şi cu una zdravănă de râs. Apoi ne putem despărţi fără regrete, iar eu mă pot lăuda tot restul vieţii că am avut norocul să beau un ceai cu cea mai frumoasă fată din Nottingham. Aş vrea să înţelegi că nu m-aş supăra dacă mi-ai refuza invitaţia, dacă nu ai vrea să ne mai vedem, să mai vorbim…Cu toată simpatia, Chris”.

Cine era bărbatul misterios

Beatrice a considerat acest gest, fiind unul drăguț. Ca să afle cine a fost bărbatul respectiv, aceasta a postat mesajul pe internet, unde a primit imediat și răspunsul. Ei bine, Beatrice nu se aștepta să afle că cel care i-a dat biletul este chiar un vecin de-al ei, în vârstă de 56 e ani, recent divorțat și tată a doi copii.  Tânăra s-a panicat foarte repede și a realizat că bărbatul o urmărește.

Când am aflat cine era, am intrat în panică. Mi-am dat seama că, deşi eram vecini, eu nu-l mai văzusem niciodată. În schimb, el mă vedea şi mă urmărea. Eu merg la serviciu pe acelaşi traseu, aştept maşina în acelaşi loc. E groaznic! Când mă gândesc că omul ăsta ştia atât de multe despre mine… Mă bucur că am reţinut cum arăta maşina lui. Voi face tot posibilul să o evit, de acum încolo. Voi şti că el este acolo! Fireşte, nu i-am acceptat invitaţia. Nu aş face aşa ceva! Nu sunt singura tânără care trece prin experienţe similare, fenomenul „agăţatului” pe stradă, mai ales, este des întâlnit. A devenit un fapt cotidian, dar asta nu însemnă că trebuie să existe! M-am săturat! În astfel de momente, mă simt hărţuită, nu mă simt flatată! Şi pot spune, cu mâna pe inimă, că nicio fată nu se bucură când este abordată astfel de necunoscuţi”, a scris fata, ulterior, pe o reţea de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini