Redactia.ro
Home » Știri » O tiktokeriță celebră a murit în condiții suspecte. „Nu știm ce s-a întâmplat încă”

O tiktokeriță celebră a murit în condiții suspecte. „Nu știm ce s-a întâmplat încă”

Tiktokerița Kyle Marisa Roth a murit. Sursă foto: Variety.com

Kyle Marisa Roth, cunoscută pentru prezența sa vibrantă pe TikTok și pentru dezvăluirile sale îndrăznețe despre lumea vedetelor de la Hollywood, a murit în circumstanțe neclare la vârsta de doar 36 de ani. Familia a confirmat tragicul eveniment, dar nu a dezvăluit cauza decesului.

Tiktokerița a murit în circumstanțe necunoscute

Cunoscută pentru abordarea sa directă și pentru informațiile scandaloase pe care le dezvăluia despre celebrități, Roth a câștigat o mare urmărire pe platformele de social media. Mama ei, Jacquie Cohen Roth, a confirmat decesul pentru NBC News și TODAY.com, exprimând recunoștință pentru sprijinul primit din partea comunității online.

„Kyle a fost un căutător al adevărului și a iubit cu adevărat. A fost o lumină în viața noastră și ne va fi profund lipsită”, a spus mama lui Kyle, fără a oferi detalii despre cauza morții.

Sora lui Kyle, îndurerată de moartea surorii sale

Sora lui Kyle, Lindsay Roth, a postat și ea un omagiu emoționant pe Instagram, confirmând că tânăra a decedat săptămâna trecută și că familia încă se străduiește să facă față acestei pierderi. Lindsay a subliniat calitățile lui Kyle, inclusiv umorul său și inteligența, și a oferit sprijin fanilor surorii sale care se confruntă cu această veste tristă.

„Ca familie, încă procesăm și decidem cum să-i sărbătorim și să onorăm viața în mod corespunzător. Nu știm ce s-a întâmplat încă. Știu că a atins atât de mulți oameni cu umorul, inteligența, frumusețea și multe altele. Ea avea atât de multe daruri’, a scris Lindsay pe Instagram.

În ciuda necunoscutului legat de circumstanțele morții sale, comunitatea online a răspuns cu dragoste și compasiune, oferind rugăciuni și gânduri pentru familia și prietenii lui Kyle în această perioadă dificilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: