Redactia.ro
Home » Monden » O vedetă celebră din România a născut! A apărut prima imagine cu noul membru al familiei

O vedetă celebră din România a născut! A apărut prima imagine cu noul membru al familiei

GALERIE FOTO (5)

O vedetă din România a devenit mamă pentru prima dată și a postat o imagine uimitoare pe rețelele de socializare. Fanii au rămas uimiți în momentul în care au văzut-o.

Alice Peneacă a fost dintotdeauna o apariție fascinantă în lumea modelingului românesc, cucerind inimile publicului cu grația și frumusețea sa aparte. După despărțirea de afaceristul Bobby Păunescu, viața ei a găsit echilibrul în prezența blândă a lui Dragoș Caliminte, bărbatul care i-a dăruit experiența maternității. Împreună, ei au consolidat legătura lor într-un frumos angajament marital în anul 2022, iar la începutul anului curent, Alice a anunțat cu emoție că o mică comoară va sosi în viața lor.

Alice Peneacă a născut

Viața celebrei modele Alice Peneacă și a partenerului ei, Dragoș Caliminte, a devenit acum și mai strălucitoare, întrucât cuplul a primit darul minunat al unei fiice superbe. Cu inima plină de bucurie, proaspeții părinți au ales să împărtășească această binecuvântare cu lumea întreagă, publicând prima imagine a micuței pe platformele de socializare.

Încă din primele minute de la postare, fotografia a prins avânt și a devenit virală, strângând aplauze și felicitări din toate colțurile lumii. Întreaga așteptare și pregătire pentru venirea pe lume a fetiței au culminat în momentul special în care Alice a adus-o pe lume pe micuța lor.

În urmă cu doar două zile, modelul a făcut anunțul așteptat, împărtășind cu toată lumea că micuța și-a făcut apariția. Deși momentan a ales să păstreze intimitatea și să nu dezvăluie imaginea feței copilului, emoțiile și bucuria din privirile lor au fost mai mult decât elocvente, capturând sufletele celor care i-au urmărit cu drag acest parcurs minunat.

 

Declarații înainte de naștere

Un aspect care i-a impresionat mereu pe fani a fost tenacitatea și disciplina cu care Alice Peneacă a îmbrățișat perioada în care a fost însărcinată. Fidelă rutinei sale de antrenamente și având grijă să se hrănească corespunzător, ea a dovedit că frumusețea este rezultatul unui stil de viață sănătos și dedicat. Într-un interviu acordat înainte de naștere, ea și-a exprimat recunoștința pentru starea sa de bine și a mărturisit că se simte o femeie extrem de norocoasă.

„Fac Pilates la același studio unde făceam și înainte de sarcină. Mă simt foarte bine, vom avea o fetiță pe care o așteptăm cu toată dragostea. Amândoi suntem extrem de fericiți și entuziasmați. Dumnezeu este foarte generos cu noi! Nu am pofte, mănânc la fel ca înainte. Este o sarcină ușoară. Sunt în 5 luni acum!”a mărturisit Alice Peneacă, pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: