Redactia.ro
Home » Monden » O vedetă celebră se luptă cu depresia! Refuză să meargă la psiholog: “Beam zilnic!”

O vedetă celebră se luptă cu depresia! Refuză să meargă la psiholog: “Beam zilnic!”

GALERIE FOTO (2)

Depresia este una dintre cele mai întâlnit boli ale momentului, care afectează oameni de toate vârstele. O vedetă celebră din România suferă și ea de această afecțiune, dar refuză să meargă la medic. Îi este tot mai greu și și-a găsit refugiul în alcool.

Bogdan Mocanu suferă de depresie

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai apreciați si râvniți bărbați din România. El a devenit cunoscut în România după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei’, de la Kanal D și de atunci are o mulțime de fani care îl ajută să evolueze.

Vezi și: Rugăciunea care te scapă de depresie. Te ajută să treci peste stările anxioase și te apropie de Dumnezeu

Are un trip sculptat, este celebru și fetele roiesc în jurul lui, dar se pare că celebritatea și succesul nu a
U ținut departe problemele de sănătate. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ a recunoscut că suferă de depresie și și-a găsit refugiul în alcool. O bună perioadă de timp ajunsese să bea zilnic, în speranța că se va simți mai bine și va reuși să treacă mai ușor peste boala pe care o are.

De o perioadă spune că se simte mai bine și a reușit să scape de viciul legat de băutură, dar tot mai are gânduri negre în unele momente. Refuză, însă, să meargă la un specialist și să facă terapie, în speranța că totul se va vindeca de la sine.

„Cred că da. Sunt mai bine în ultima perioadă, pentru că am mai tăiat-o cu alcoolul. Eu chiar cred în adâncul sufletului meu că sufăr de depresie. Nu știam exact, dar în ultimele două săptămâni am fost mai ok psihic. Eu nu am vicii, nu mă droghez, nu știu să joc la jocuri. În schimb, cred că am avut o problemă cu alcoolul la un moment dat, pentru că aveam foarte mult timp de când beam zilnic.

Când am avut meci, nu am băut nimic, am vrut să fiu în cea mai bună formă a mea. Acum am început să mai gust așa și au revenit gândurile alea negre, nopțile târzii. Nu am luat antidepresive, alcoolul era antidepresivul meu preferat’, a declarat Bogdan Mocanu.

Refuză să meargă la medic pe motiv că este o persoană realistă, care nu vede în terapie o rezolvare pentru problemele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: