Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea care te scapă de depresie. Te ajută să treci peste stările anxioase și te apropie de Dumnezeu

Rugăciunea care te scapă de depresie. Te ajută să treci peste stările anxioase și te apropie de Dumnezeu

Rugăciunea este cel mai bun mod de a ne apropia de Dumnezeu și de a comunica cu El. Este șansa noastră să Îl primim în viețile noastre, mai ales atunci când avem probleme și nu știm cum să scăpăm de ele. Iată aici cea mai puternică rugăciune cu ajutorul căreia poți scăpa chiar și de depresie și toate stările anxioase.

Rugăciunea care vindecă depresia

Rugăciunea poate fi o modalitate eficientă de a reduce nivelul de stres și anxietate și poate contribui la ameliorarea simptomelor depresiei. Atunci când suntem într-o stare de depresie, uneori ne poate fi greu să găsim soluții pentru a depăși aceste stări emoționale negative. Rugăciunea poate fi o modalitate de a găsi confort și de a ne conecta cu ceva mai mare decât noi înșine.

Vezi și: Rostește rugăciunea care alungă tot răul din viața ta! Devine scut pentru forțele și energiile negative 

Multe religii și tradiții spirituale au rugăciuni specifice care sunt folosite pentru a ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate și la promovarea unei stări de bine. Rugăciunea poate fi o modalitate de a ne simți mai puțin singuri și mai conectați la lumea înconjurătoare.

O rugăciune care te poate ajuta să depășești stările de depresie este rugăciunea către Arhanghelul Mihail. Arhanghelul Mihail este considerat protectorul spiritual al umanității și se spune că poate ajuta la alungarea forțelor negative și la aducerea de liniște și pace interioară.

Se citește trei vineri la rand, dar o poți rosti ori de câte ori simți nevoia de liniste, de ajutor, de o apropiere mai mare cu Dumnezeu.

“Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi vindecă-mă şi pe mine, netrebnicul robul Tău.

M-am îndepărtat de Tine, am rănit Bunătatea şi Iubirea Ta, am păcătuit la cer şi înaintea Ta, toate fărădelegile le-am săvârşit şi stau lipsit de toată virtutea şi sănătatea.

Trupul meu a slăbănogit, sufletul meu s-a umplut de răutate, duhul meu a slăbit, voinţa mea s-a stricat, toate se îneacă şi suferă înlăuntrul meu.

Izbăveşte-mă, Doamne, de toată apăsarea sufletească prin care trec cu dreptate şi pe care au pricinuit-o multele mele păcate. Eu sunt cel care am greşit pentru această pustiire şi pieire a sufletului meu. Egoismul m-a stăpânit, nepăsarea m-a înrobit, lenevirea m-a apropiat de ceasul morţii.

Iartă-mă, Doamne, şi vindecă netrebnicul meu suflet, îndepărtează de la mine duhul cel viclean care-mi aduce această nepăsare nesuferită a sufletului şi a trupului.

Alungă greutatea din inima mea. Slobozeşte-mi sufletul şi trupul de akedie, de deznădejde, de moarte. Eu de bunăvoie le-am adus în sufletul meu pe toate acestea.

Amin!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: