Redactia.ro
Home » Știri » Rostește rugăciunea care alungă tot răul din viața ta! Devine scut pentru forțele și energiile negative 

Rostește rugăciunea care alungă tot răul din viața ta! Devine scut pentru forțele și energiile negative 

Rostește rugăciunea care alungă tot răul din viața ta! Devine scut pentru forțele și energiile negative 

Iată ce rugăciune să rostești pentru a alunga tot răul din viața ta! Devine scut pentru forțele și energiile negative.

Rugăciunea te apropie de Dumnezeu

Rugăciunea are un rol central în viața creștinilor ortodocși și este considerată o modalitate de comunicare directă cu Dumnezeu. Creștinii ortodocși cred că rugăciunea este esențială pentru a dezvolta o relație personală cu Dumnezeu și pentru a trăi o viață plină de semnificație spirituală.

Rugăciunea este considerată un mijloc de a aduce pace, liniște și înțelegere în viața de zi cu zi, dar și de a obține ajutor și îndrumare divină în momentele dificile. 

Creștinii ortodocși se roagă în fiecare zi, folosind o varietate de rugăciuni și formule liturgice, inclusiv rugăciuni de dimineață și de seară, rugăciuni pentru momente de bucurie și de durere, rugăciuni pentru sănătate și pentru împlinirea nevoilor materiale și spirituale.

Rugăciunea este, de asemenea, un mijloc de a onora sfinții și de a cere ajutorul lor în viața noastră. Creștinii ortodocși cred că sfinții sunt modele de virtute și că ne pot ajuta să ne apropiem mai mult de Dumnezeu prin intermediul rugăciunii lor.

În general, rugăciunea este considerată un element esențial al vieții creștine ortodoxe și este văzută ca un mijloc de a ne apropia mai mult de Dumnezeu și de a trăi o viață plină de semnificație spirituală.

Rugăciunea care alungă tot răul din viața ta și devine scut pentru forțele și energiile negative

Iată ce rugăciune să rostești pentru a alunga tot răul din viața ta! Devine scut pentru forțele și energiile negative!

Doamne, aşa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot aşa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista şi toţi sfinţii, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele şi patimile, blestemele şi lucrurile diavoleşti, farmecele, descântecele, meşteşugurile şi uneltele diavoleşti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiţi de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare şi nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniştea, sporul şi prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevazut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente şi de relele întâmplări, eu şi Casa mea, familia şi colaboratorii de la muncă. Doamne, să se depărteze vrăjmaşii şi să se îmblânzească, să am soarta bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile şi făcăturile, să fiu ferit de argintul viu şi lucrurile vrăjitoreşti să nu aibă putere asupra mea. Doamne, fereşte casa mea de ură şi invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beţii, de anturaj prost.

Doamne, fereşte familia mea şi sufletele noastre de toate încercările şi răutăţile şi dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări şi viaţa fără de primejdii. Doamne, întăreşte-mă şi păstrează-mi credinţa strămoşilor, credinţa creştinilor. Doamne, ocroteşte pe părinţii mei, pe fraţii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) şi dezleagă blestemele viilor şi morţilor căzute asupra noastră. Şi luminează mintea şi soarta copiilor noştri, dă-le spor la învăţătura şi reuşita în viaţă.

Doamne, veghează şi întăreşte tineretul şi copiii celor de-un neam şi o credinţă cu noi. Doamne, ai grijă de toţi copiii şi înţelepţeşte şi pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roagă respectivul.) Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele şi liniştea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ţi milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”, este rugăciunea care te protejează de energia necurată din jurul tău, potrivit medicinas.ro.  

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: