Redactia.ro
Home » Monden » O vedetă îndrăgită a anunțat că are un chist ovarian cât un măr. Își dorea foarte mult să devină mamă: „Nu e un bebeluș, ci un chist…”

O vedetă îndrăgită a anunțat că are un chist ovarian cât un măr. Își dorea foarte mult să devină mamă: „Nu e un bebeluș, ci un chist…”

GALERIE FOTO (2) O vedetă îndrăgită a anunțat că are un chist ovarian cât un măr. Își dorea foarte mult să devină mamă: „Nu e un bebeluș, ci un chist...”

O vedetă îndrăgită a anunțat că are un chist ovarian cât un măr. Își dorea foarte mult să devină mamă alături de partenerul ei de viață. Iată toate detaliile!

O vedetă îndrăgită a anunțat că are un chist ovarian cât un măr

Hailey Bieber a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși o actualizare a stării de sănătate. Modelul în vârstă de 26 de ani și fondatorul Rhode skincare a informat prin intermediul Instagram Stories că are un chist ovarian mare.

„Am un chist pe ovarul meu de mărimea unui măr”, a scris ea, împărtășind o fotografie în care își arată stomacul umflat.

„Nu am Endometrioză sau PCOS (nr. sindromul ovarelor polichistice), dar am avut un chist ovarian de câteva ori și nu este niciodată distractiv.”

Hailey a precizat că, deși stomacul ei pare mai pronunțat, în interiorul ei există „nu un bebeluș”, ci un chist. În mai multe rânduri, soția lui Justin Bieber a negat zvonurile de sarcină.

Hailey a mai spus că țesutul membranos o face să aibă dureri și să se simtă „grețoasă și balonată, cu crampe și emoții”. Vedeta a spus că înțelege că nu este singura care se confruntă cu chisturi.

„Oricum… sunt sigură că mulți dintre voi pot relaționa și înțelege. Ne descurcăm”, a scris ea.

Sursa foto: InstaStory

Modelul a avut mai multe probleme de sănătate în trecut

La începutul anului 2022, Hailey a fost spitalizată după ce a suferit un atac ischemic tranzitoriu (mini-apoplexie):

„Am avut un mic cheag de sânge care a călătorit printr-o gaură în inima mea cu care m-am născut și care nu s-a închis niciodată și a ajuns la creier”, a declarat ea în emisiunea Live with Kelly and Ryan.

„Nu am știut niciodată că am avut gaura în inimă, așa că este de fapt o binecuvântare deghizată, pentru că apoi am descoperit asta și am făcut o procedură pentru a o închide. Așa că acum am un dispozitiv în inima mea pentru totdeauna”, a completat vedeta.

Hailey a dezvăluit ulterior că a fost diagnosticată cu PFO, o gaură între camerele superioare stânga și dreapta ale inimii. Câteva luni mai târziu, soțul ei a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși un videoclip în care o informa că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, prin urmare, jumătate din fața sa era paralizată.

Potrivit People, un prieten al cuplului a dezvăluit că legătura lor este mai puternică ca niciodată:

„Hailey l-a sprijinit foarte mult pe Justin, așa cum el a sprijinit-o pe ea cu problemele ei de sănătate. Sunt de nezdruncinat”, a declarat persoana respectivă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: