Redactia.ro
Home » Știri » O veste tragică a întristat presa română. Un celebru fotograf sportiv a murit la doar 45 de ani

O veste tragică a întristat presa română. Un celebru fotograf sportiv a murit la doar 45 de ani

Alexandru Hojda a murit. Sursă foto: Facebook

Comunitatea sportivă din România este în doliu după trecerea prematură în neființă a cunoscutului fotograf sportiv Alexandru Hojda. La doar 45 de ani, talentul său remarcabil în capturarea momentelor definitorii din lumea sportului a fost curmat de o boală necruțătoare, lăsând în urmă un gol imens în presa românească.

Alexandru Hojda și-a dedicat întreaga carieră fotografierii evenimentelor sportive, impresionând prin abilitatea sa de a surprinde esența și emoția din spatele fiecărui moment. Jurnaliștii și colegii săi îl rememorează ca pe un profesionist desăvârșit, care și-a dedicat viața muncii sale și pasiunii pentru sport.

Hojda, exemplu de devotament și pasiune pentru munca sa

Marian Burlacu, unul dintre jurnaliștii care l-au cunoscut și colaborat cu Alexandru Hojda, a subliniat sacrificiile și efortul depus de acești profesioniști pentru a-și îndeplini misiunea. Munca în presă, în special în domeniul sportiv, este solicitantă din punct de vedere fizic și psihic, iar Hojda a fost un exemplu de devotament și pasiune pentru meserie.

„Cei care au lucrat în presă știu că nu a fost deloc simplu, ziariștii și fotoreporterii neavând sâmbăta și duminica libere, fiind serile și uneori nopțile pe stadioane, în săli și pe drumuri, în diverse deplasări prin țară și prin lume. O viață frumoasă, palpitantă, însă care te și consumă, atât fizic, cât și psihic”, a notat pe Facebook jurnalistul Marian Burlacu.

De-a lungul carierei sale, Alexandru Hojda a contribuit la publicații de prestigiu precum „Gazeta Sporturilor”, „ProSport” și „Adevărul”, lăsând în urmă o moștenire de imagini care vor rămâne vii în memoria celor care au avut privilegiul să lucreze cu el sau să admire munca sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: