Redactia.ro
Home » Știri » O veste tristă a șocat lumea sportului. O celebră gimnastă a încetat din viață în timp ce își făcea o poză, prăbușindu-se în gol de la 70 de metri

O veste tristă a șocat lumea sportului. O celebră gimnastă a încetat din viață în timp ce își făcea o poză, prăbușindu-se în gol de la 70 de metri

doliu

Sfârșitul tragic al gimnastei Natalia Štíchová (23 de ani) a șocat lumea sportului și a adus tristețe în inimile celor care au cunoscut-o. Tânăra sportivă din Cehia, cunoscută pentru performanțele sale în gimnastică, a murit după un incident dramatic în Alpii Ammergau, Bavaria. Natalia se afla într-o drumeție alături de iubitul său și doi prieteni, dar ceea ce trebuia să fie o experiență plină de bucurie și relaxare s-a transformat într-o tragedie.

Gimnasta Natalia Štíchová a murit

Incidentul a avut loc în timp ce Natalia, cunoscută pentru pasiunea ei pentru aventură și sport, căuta locul perfect pentru a face un selfie. Pe muntele Tegelberg, la o altitudine de peste 800 de metri, tânăra gimnastă a încercat să captureze un moment memorabil, însă destinul a fost necruțător. În timp ce stătea aproape de marginea unei stânci, Natalia s-a dezechilibrat și a alunecat, prăbușindu-se în gol de la o înălțime de 70 de metri.

Martorii tragediei, inclusiv prietenii care o însoțeau, au relatat momentele de groază în care au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat. Unul dintre ei a menționat că Natalia stătea foarte aproape de marginea stâncii când a avut loc nenorocirea. Deși nu se știe cu exactitate dacă tânăra a alunecat sau dacă o bucată din marginea stâncii s-a desprins, rezultatul a fost devastator.

Iubitul Nataliei a reacționat imediat, sunând să ceară ajutor. Elicopterul de salvare a ajuns rapid la locul incidentului și a transportat-o pe Natalia la un spital local, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva. Cu toate acestea, după șase zile de luptă pentru viața ei, pe 21 august, familia Nataliei a luat decizia dificilă de a o deconecta de la aparatele care o mențineau în viață. Medicii au constatat că tânăra suferise leziuni cerebrale ireversibile, iar șansele de recuperare erau nule.

 Gimnasta Natalia Stichova a murit/ sursă foto: Instagram
Gimnasta Natalia Stichova a murit/ sursă foto: Instagram

Natalia Štíchová nu era doar o gimnastă talentată, ci și o persoană iubită de toți cei care o cunoșteau

Era legitimată la clubul sportiv TJ Sokol Příbram și fusese multiplă campioană la nivel de juniori și tineret în Cehia. Performanțele ei pe terenul de gimnastică au fost remarcabile, iar dedicarea și pasiunea pentru sport au inspirat mulți tineri sportivi.

În urma veștii tragice, familia și prietenii Nataliei au fost copleșiți de durere. Mama ei a publicat un mesaj emoționant în memoria fiicei sale, exprimând cât de mândră a fost de ea și cât de mult o va iubi întotdeauna.

„A fost incredibilă, am iubit-o cu toții atât de mult și nu vom înceta niciodată să o iubim. Sunt mândră că ai fost fiica mea, fata visurilor mele. M-ai învățat atât de multe. Mi-aș dori să poți continua să mă înveți. Ai fost o soră grozavă și frații tăi nu vor înceta niciodată să se gândească la tine pentru că și tu te gândeai mereu la ei”, a fost mesajul publicat de mama tinerei.

Această tragedie a atras atenția asupra pericolelor asociate cu căutarea momentului perfect pentru un selfie, mai ales în condiții periculoase, cum ar fi pe marginea unei stânci sau la altitudini mari. Deși dorința de a captura amintiri este firească, incidentul Nataliei Štíchová servește drept un memento dureros al riscurilor care pot fi implicate în astfel de situații.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: