Redactia.ro
Home » Monden » Oana Ioniță a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu băiatul său. Bebelușa a rămas fără fiu, după divorț

Oana Ioniță a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu băiatul său. Bebelușa a rămas fără fiu, după divorț

GALERIE FOTO (2)

Oana Ioniță a trecut recent printr-un divorț dificil alături de tatăl copiilor săi și acum a decis să vorbească despre evoluțiile din viața sa. Deși procesul de divorț a început inițial la notar, cei doi foști soți au fost nevoiți să se prezinte și în fața instanței.

Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru s-au căsătorit într-o ceremonie civilă în anul 2013, iar familia lor a fost binecuvântată cu venirea pe lume a celor doi copii minunați, Isabel (12 ani) și Maxim (9 ani). Cu toate acestea, în acest an povestea lor de dragoste s-a încheiat într-un tribunal, unde au obținut divorțul și au stabilit custodia copiilor. În urma acestei decizii, Isabel a ales să rămână alături de mama sa, în timp ce Maxim a decis să locuiască alături de tatăl său.

Oana Ioniță, departe de fiul său

Oana Ioniță a explicat în detaliu cum s-au ajuns la această situație și cum încearcă să petreacă mai mult timp de calitate alături de fiul său. Dansatoarea talentată a menționat faptul că, din cauza volumului mare de muncă pe care l-a avut în timpul pandemiei, fiul ei s-a îndepărtat treptat de ea.

Totuși, acum Maxim vine și doarme acasă la mama sa, iar Oana Ioniță speră că va putea recupera acele momente speciale pe care le-au pierdut împreună. Își dorește să refacă legătura strânsă pe care o aveau înainte și să ofere copilului său tot sprijinul și dragostea de care are nevoie în această perioadă dificilă.

„În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim… De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul… Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig… Am încercat să mă împart… Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate”, a spus Oana, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De ce a divorțat Oana de soțul său

În plus, Oana Ioniță a vorbit sincer despre motivele care au condus la divorțul de soțul său. Vedeta a declarat că lucrurile nu mai mergeau între ei și că au luat această decizie de comun acord. Este un pas dificil, dar necesar pentru a găsi fericirea și împlinirea individuală în viață.

„Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva… Au fost foarte multe lucruri, am ajuns la o decizie amândoi, cred că mai mult eu am luat decizia, dar nu mai mergea…”, a concluzionat Oana Ioniță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: