Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a avut parte de o altă lovitură! A cerut ajutorul tuturor, fără să stea pe gânduri. Ce a pățit vedeta

Oana Lis a avut parte de o altă lovitură! A cerut ajutorul tuturor, fără să stea pe gânduri. Ce a pățit vedeta

GALERIE FOTO (2)

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă din cea în ce mai grea. Fostul primar general al Capitalei s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, multe din cauza vârstei înaintate. Nici pe plan financiar situația nu este una buna, celor doi fiindu-le din ce în ce mai greu să se întrețină.

Ce a pățit Oana Lis

Oana Lis a primit o nouă lovitură. Soția fostului edil al Bucureștiului a făcut un apel disperat pe Facebook, după ce a dat de un alt necaz. Mai exact, în timp ce se afla în trafic, după ce a dat cu mașina într-o groapă, aceasta s-a stricat. Vedeta a postat un mesaja pe Facebook, unde a împărtășit cu internauții prin ce clipe de panică a trecut.

Pe principiul ca nici un necaz nu vine singur…după ce „mi s-a stricat” Viorel, acum mi s-a stricat si masina si azi cer si eu un sfat bărbaților pricepuți la auto…Deci, am dat într-o groapă , mi s-a spart baia de ulei, am mai mers 5 min si nu a mai pornit masina. Am pus piesa si ulei, dar masina nu mai porneste. În principiu, în 5 min, praf, am rămas fără mașină. Deoarece eu nestiind… am incercat sa pornesc masina cică s-a calat motorul si va trebui un motor nou si tribuna.”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Oana Lis a cerut ajutorul tuturor

Aceasta a încercat să găsească o rezolvare a problemelor ei, pe internet, acolo unde a cerut părerea celor care se pricep în domeniul auto.
O sa am si diagnoza la reprezentanta, dar sigur aceste piese originale sunt f scumpe. Deci, Volskgen Passat 2020, benzina. Vreau sa va cer un sfat…voi ce ati face în locul meu? Unde se gasesc motoare si bune si mai ieftine? Știți vreun service profi care se ocupă de asa ceva? Ce sa fac? Pur si simplu, am carnet de 23 ani și conduc, dar sunt socata cum asa repede s-a stricat o masina ok si nefolosita decât putin…si disperată…ca asta imi lipsea. Bineinteles, ca accept situația, bine că nu am avut accident, nu m-am născut în mașină, pot si fără, dar va cer un sfat…cum să rezolv această situație…daca ati trecut cumva prin asa ceva sau va pricepeti la treburi d-astea. Va mulțumesc anticipat!”, este mesajul postat de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: