Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a izbucnit în plans. Starea de sănătate a lui Viorel s-a agravat.”Bătrânețea este foarte greu de dus”

Oana Lis a izbucnit în plans. Starea de sănătate a lui Viorel s-a agravat.”Bătrânețea este foarte greu de dus”

Oana Lis trece prin clipe grele. Vedeta a izbucnit în plans din cauza problemelor de sănătate pe care soțul ei, Viorel Lis le are. Se pare că Viorel nu este deloc într-o formă bună, ba chiar dimpotrivă. Diagnosticul medicilor a devastat-o pe Oana Lis.

Oana Lis, lacrimi peste lacrimi din cauza problemelor de sănătate a lui Viorel

Oana Lis este foarte afectată din cauza faptului că soțul ei este foarte bolnav, Viorel Lis a fost diagnosticat cu pareze la picioare, drept pentru care acestuia îi este foarte greu să se ridice și să se deplaseze singur.

Oana Lis este conștientă că Viorel are o vârstă și că starea lui de sănătate se degradează pe an ce trece, dar suferă enorm să-l vadă că se chinuie să se deplaseze. Vedeta speră la zile mai bune și ca Viorel să își revină treptat.

Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu. Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine. Diagonosticul este complicat. E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.„, a mărturisit Oana Lis.

Ce spune Viorel Lis

Viorel Lis nu este în cea mai bună formă a lui. Acesta este demoralizat de diagnosticul dat de medici și faptul că se confruntă cu o pareză îl face să îi fie dificil să se deplaseze singur. Viorel Lis a declarat că în momentul în care se va stinge din viață el îi va lăsa Oanei tot ce are.

Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii, să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu. (…) Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.„, a declarat Viorel Lis.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: