Redactia.ro
Home » Monden » Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu s-a îmbunătățit. „O să fiu alături de el până la moarte”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu s-a îmbunătățit. „O să fiu alături de el până la moarte”

Oana Lis trece prin momente grele. Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este una tocmai bună. Medicii i-au dat verdictul și i-au spus Oanei Lis să nu se aștepte la minuni în ceea ce privește starea de sănătate a fostului edil al Capitalei.

Oana Lis are emoții în privința stării de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis are parte de momente tensionate după ce starea lui Viorel nu este tocmai bună. În urma unor dureri mari, Viorel Lis nu a mai putut să meargă deloc și de aici a fost doar un pas până ce a ajuns pe mâna medicilor. Diagnosticul a venit ca o piatră pe inima pentru Oana și Viorel Lis și a fost acela de semi-pareză.

Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața„, a spus Viorel Lis.

Este adevărat că Viorel nu a mai ieșit din casă. Are niște probleme la picioare. O să fiu alături de el până la moarte. Am fost împreună și când Viorel era sărac. Pentru alții poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obișnuit. Îi fac masaj, stăm de vorbă, ia pastilele. Pentru mine este ceva ușor, pentru că așa este atunci când este iubire. Mă port cu el așa cum sper că ar face și el cu mine. Viorel se mișcă doar dacă ia pastile de durere.„, a delcarat Oana Lis.

Motivul pentru care Oana Lis a ales să se căsătorească cu Viorel

Oana Lis a fost întrebată dacă nu a deranjat-o diferența de vârstă dintre ea și soțul ei Viorel Lis. Ea a mărturisit că au fost momente în care au fost plecați împreună în străinătate, iar lumea credea că ea este fiica lui Viorel. Oana a explicat că ea nu a simțit această diferență de vârstă între ea și soțul ei fiindcă ea mereu a fost o femeie mult mai matură pentru vârsta ei, lucru care a ajutat-o să aibă o relaționare foarte bună cu fostul edil al Capitalei.

Depinde cum te gândești. Unii ar spune că nici eu nu sunt prea tânără. (…) Când ne-am cunoscut, Viorel nu era foarte în vârstă, era un om puternic. (…) Nu am avut părinți care să mă susțină, nu am avut o copilărie fericită, chestiile ăstea te maturizează. (…) Cu Viorel, eu am crescut alături de el. În străinătate s-a întâmplat, de exemplu când luam cameră la hotel. M-a întrebat de vreo două ori dacă sunt cu tatăl. (…) Nu pot să zic că eram o domnișoară urâtă, proastă și nu se uita nimeni la mine. Eu am întâlnit un om puternic, ce m-a acaparat cu energia lui, eu aveam nevoie de acest lucru pe atunci. (…) Eu l-am cucerit pentru că eram eu, naturală, îi scriam poezii.„, a fost răspunsul Oanei Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: