Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, reacție acidă pe internet după ultimele decizii ale parlamentarilor. „Urlați la el că e prea bătrân”

Oana Lis, reacție acidă pe internet după ultimele decizii ale parlamentarilor. „Urlați la el că e prea bătrân”

Pe lângă cariera de psiholog, Oana Lis este o persoană foarte preocupată și de tot ce se întâmplă în țară, fiind la curent cu cele mai noi știri. Frumoasa blondină a publicat astăzi pe pagina sa de facebook un mesaj prin care a abordat problematica pensionării și vârsta la care ar urma să iasă la pensie următoarele generații.

Oana Lis este mereu prezentă pe rețelele sociale și are o comunicare deschisă cu publicul care o urmărește, abordând diverse teme. Se pare că astăzi subiectul „pensiilor” a pus-o pe jar pe soția lui Viorel Lis.

Se duc si pensionarii…nu o sa se mai găsească genul asta usor…cu noua vârsta de pensionare de 75 ani!!!😅😅🙄😬„, a fost mesajul publicat de Oana Lis pe pagina sa personala. După ce mai mulți internauți au reacționat, Oana a lăsat un comentariu tăios la postarea ei, probabil adresat autorităților care iau decizii în privința pensiilor. „Dar dacă vedeți unu de 70 ani la volan prin oraș , urlati la el ca e prea bătrân să conducă, sa stea ACASA!!! Pfff…„, a spus Oana Lis.

Oana Lis a dat cărțile pe față și a spus de ce s-a „combinat” cu fostul edil al Bucureștiului

Oana Lis a fost întrebată dacă nu a deranjat-o diferența de vârstă dintre ea și soțul ei Viorel Lis. Ea a mărturisit că au fost momente în care au fost plecați împreună în străinătate, iar lumea credea că ea este fiica lui Viorel. Oana a explicat că ea nu a simțit această diferență de vârstă între ea și soțul ei fiindcă ea mereu a fost o femeie mult mai matură pentru vârsta ei, lucru care a ajutat-o să aibă o relaționare foarte bună cu fostul edil al Capitalei.

Depinde cum te gândești. Unii ar spune că nici eu nu sunt prea tânără. (…) Când ne-am cunoscut, Viorel nu era foarte în vârstă, era un om puternic. (…) Nu am avut părinți care să mă susțină, nu am avut o copilărie fericită, chestiile ăstea te maturizează. (…) Cu Viorel, eu am crescut alături de el. În străinătate s-a întâmplat, de exemplu când luam cameră la hotel. M-a întrebat de vreo două ori dacă sunt cu tatăl. (…) Nu pot să zic că eram o domnișoară urâtă, proastă și nu se uita nimeni la mine. Eu am întâlnit un om puternic, ce m-a acaparat cu energia lui, eu aveam nevoie de acest lucru pe atunci. (…) Eu l-am cucerit pentru că eram eu, naturală, îi scriam poezii.„, a fost răspunsul Oanei Lis.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: