Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a fost cât pe-aci să fie trasă pe sfoară de un necunoscut. „Au incercat să mă abordeze și pe mine”

Oana Lis a fost cât pe-aci să fie trasă pe sfoară de un necunoscut. „Au incercat să mă abordeze și pe mine”

Oana Lis era cât pe-aci să fie trasă pe sfoară de niște bărbați care îi cereau bani pretinzând că au probleme de sănătate. Soția lui Viorel Lis nua răspuns insă cererilor necunoscuților care o abordau fiindcă era în temă cu un nou „trend” de a înșela femei pe internet care este din ce în ce mai popular în România. Această metodă se numește „scamming” și diverse persoane cer ajutorul necunoscuților pretinzând că au anumite probleme de sănătate și au nevoie de bani. În realitate sunt doar niște infractori care încearcă să tâlhărească cibernetic persoane vulnerabile.

Norocul Oanei Lis a fost că era în temă cu această practică și nu a dat curs mesajelor necunoscuților. Ea a povestit despre această întâmplare pe pagina ei de facebook și a precizat mai in glumă, mai în serios, în stilul său caracteristic, că ea ia bani de la bărbați, în niciun caz nu dă.

Au incercat sa mă abordeze si pe mine „asemenea specimene de bărbați”. Ei n-au înțeles că eu iau bani de la bărbați, nu dau!😅🤣🤪😜😬Aveți grijă doamnelor la cei ce va abordează pe facebook, nimic de pe net nu e ceea ce pare!„, a fost mesajul trasmis de Oana Lis către internauți.

Oana Lis, „ședințe” de psihologie cu internauții

De aproape doi ani Oana Lis este psiholog cu acte-n regulă, iar în urmă cu un an și-a deschis și propriul cabinet psihologic. O dată cu noua sa vocație, Oana comunică din ce în ce mai mult cu internauții, publicând apoape zilnic gândurile pe care le are legate de percepția societății și abordează subiecte care suprind realități sociale.

Recent, Oana Lis a făcut publice mai multe postări în care dezbate o temă care afectează multă lume în ziua de astăzi și anume preconcepțiile pe care oamenii el au despre alț aomeni, modul în care unii te privesc și faptul că aspectul fizic nu ar trebui să fie un criteriu de selecție. Ea este de părere că poți sa fii dezirabilă și mai plinută sau nu atât de atrăgătoare dacă ești slabă.

Pentru mine, lumea nu se împarte între grași și slabi, cum observ ca gandesc unii… Eventual, poate la acest aspect, între oameni sănătoși și bolnavi, fizic, mental. Poti sa fii slab si sa nu ai energie sa faci nimic, sau sa fii gras si sa te simti bine si sa fii funcțional pe toate planurile. Dacă ești slabă nu esti implicit si foarte frumoasa si atrăgătoare. Dacă ești grasă nu esti implicit nici manechin, dar nici indezirabila. Un om trebuie văzut per total, ca un întreg. Pe mine, de exemplu, unii mă văd proastă, altii, deșteaptă, unii , urâtă, altii, frumoasa, unii, vulgară, altii, autentica…etc. Cum sunt eu de fapt oare!?😊 Fiecare ma vede de fapt prin propriile lui lentile…ale sufletului și mintii. 😊.„, a fost mesajul Oanei Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: