Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a răbufnit! „Unii mă văd proastă”

Oana Lis a răbufnit! „Unii mă văd proastă”

Oana Lis este o prezență foarte activă în mediul online și care o are o legătură strânsă cu faniiei prezenți pe rețelele sociale. Soția lui Viorel Lis este urmărită pe pagina ei de facebook de nici mai mult, nici mai puțin de 128,220 de persoane. Numărul mare de oameni care o urmăresc pe Oana Lis îi aduc și multe reacții pozitive asupra postărilor pe care le are.

De aproape doi ani Oana Lis este psiholog cu acte-n regulă, iar în urmă cu un an și-a deschis și propriul cabinet psihologic. O dată cu noua sa vocație, Oana comunică din ce în ce mai mult cu internauții, publicând apoape zilnic gândurile pe care le are legate de percepția societății și abordează subiecte care suprind realități sociale.

Recent, Oana Lis a făcut publice mai multe postări în care dezbate o temă care afectează multă lume în ziua de astăzi și anume preconcepțiile pe care oamenii el au despre alț aomeni, modul în care unii te privesc și faptul că aspectul fizic nu ar trebui să fie un criteriu de selecție. Ea este de părere că poți sa fii dezirabilă și mai plinută sau nu atât de atrăgătoare dacă ești slabă.

Ea a mai atins un subiect legat strict de propria persoana spunând că unii pe ea o văd proastă, dar alții o privesc o femeie foarte deșteaptă. Aceste remarci nu o deanjează pe soția lui Viorel Lis, pentru că ea are încredere de sine și știe că este o femeie cu multe atuuri și cu un nivel intelectual ridicat. Chiar ea afirmă că nu este „cireașa de pe tort„, ci este „tot tortul„, lăsând de înțeles că blondina se consideră un om special care nu se teme să îți recunoască punctele forte pe care le are.

Pentru mine, lumea nu se împarte între grași și slabi, cum observ ca gandesc unii… Eventual, poate la acest aspect, între oameni sănătoși și bolnavi, fizic, mental. Poti sa fii slab si sa nu ai energie sa faci nimic, sau sa fii gras si sa te simti bine si sa fii funcțional pe toate planurile. Dacă ești slabă nu esti implicit si foarte frumoasa si atrăgătoare. Dacă ești grasă nu esti implicit nici manechin, dar nici indezirabila. Un om trebuie văzut per total, ca un întreg. Pe mine, de exemplu, unii mă văd proastă, altii, deșteaptă, unii , urâtă, altii, frumoasa, unii, vulgară, altii, autentica…etc. Cum sunt eu de fapt oare!?😊 Fiecare ma vede de fapt prin propriile lui lentile…ale sufletului și mintii. 😊. Eu nu sunt cireasa de pe tort. Eu sunt tot tortul!!!„, a postat Oana Lis pe una dintre rețelele ei sociale.

Care au fost reacțiile internauților la postarea Oanei Lis

Esti o femeie frumoasă și fizic și sufletește, cu simțul umorului foarte dezvoltat ,ceea ce este foarte bine . Eu una te apreciez foarte mult.”,”Nu contează cum te văd alții ci cum te vezi tu…Cat de bine te simți tu în pielea ta, cât de mult iti place ceea ce vezi în oglinda. Ești o persoana care a evoluat frumos în timp și ambiția de a realiza ceva bun în viața a dus la toate aceste frumoase rezultate.”,”Nu cred că este cineva în măsură să critice aspectul fizic al cuiva. Fiecare om are frumusețea sa, și in plus, nu de fiecare dată ambalajul frumos ascunde în interiorul său o adevarată comoară.„, au fost doar o mică parte dintre reacțiile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: