Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis le răspunde haterilor, după ce a fost criticată pentru glumele la adresa lui Viorel Lis

Oana Lis le răspunde haterilor, după ce a fost criticată pentru glumele la adresa lui Viorel Lis

Oana și Viorel Lis

După ce duminică a postat pe rețelele de socializare un mesaj amuzant în care a spus ce va face după moartea soțului ei, Viorel Lis,  Oana Lis s-a ales cu multe critici. Drept urmare, vedeta a venit cu explicații în acest sens.

Oana Lis le răspunde haterilor, după ce a fost criticată pentru glumele la adresa lui Viorel Lis

Oana Lis a explicat la Antena Stars că obișnuiește, adesea, să facă glume pe seama lui Viorel Lis, iar acesta nu se supără. Oana Lis a precizat că ambii au simțul umorului.

„Simțul umorului îl am de mică, din familie. (…) Noi facem tot timpul caterincă unul de altul. De exemplu, eu nu tolerez pe pagina mea de Facebook ca cineva să facă mișto de Viorel sau de persoanele dragi, dar eu îmi permit să fac glume de mine și de soțul meu. Sunt glumele nostre interioare, el le aprobă”, a explicat Oana Lis la Antena Stars.

De altfel, Oana Lis a dezvăluit că multe dintre critici au făcut-o să se amuze și să râdă. Este de părere că oamenii au devenit mai răutăcioși odată cu pandemia.

„Eu am un râs și am un râs special. Viorel se sperie când îl aude. E un râs mai ironic, care apare atunci când sunt nervoasă. Decât să plâng, mie îmi place să râd. Poate că sunt momente când nu ar fi de râs și poate că eu atunci râd și fac mișto pentru că e felul meu de a fi. E o chestie care pe mine mă ajută. (…) Oamenii care au simțul umorului sunt plăcuți de alți oameni, dar anul ăsta, lumea e foarte supărată, cu nervii la maxim. (…) Pe mine nu mă mai afectează. Am citit comentariile alea și am râs de nu am mai putut”, a mărturisit vedeta.

Tatăl Oanei Lis a murit

În urmă cu o săptămână, tatăl Oanei Lis s-a stins din viață. Oana Lis a spus că nu a plâns după acesta, deoarece a bătut-o în copilărie.

„Da, a murit tatăl meu! Culmea e că, acum vreo două zile, mă gândeam la el că era mai tânăr cu vreo câțiva ani decât Viorel, și mă gândeam oare cum se descurcă în perioada asta cu Covid-ul! Datorită certurilor din familie, că m-a bătut și și-a bătut joc de mine când eram mică, eu nu am mai păstrat legătura cu el, mai păstra doar fratele meu. El stătea în Spania de mulți ani, avea pensie acolo. Din ce am înțeles a vândut ce avea aici moștenire în Moldova de la părinții lui și și-a aranjat să-l îngroape preotul din Palos de la Frontera unde locuia. Am fost și eu acolo, e un orășel cu foarte mulți români. Eu nu am aflat de la acest preot care se ocupă de înmormântare, nu m-a contactat. M-au sunat și mi-au dat mesaje românii care m-au văzut atunci când am fost în Palos de la Frontera și știau că este tatăl meu. Dumnezeu să-l ierte! Chiar se ocupau să-l îngroape foarte repede, am înțeles”, a povestit Oana Lis, pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: