Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis! Oana Lis a spus adevărul: ”Nu vreau să mă ascund”

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis! Oana Lis a spus adevărul: ”Nu vreau să mă ascund”

Oana si Viorel Lis

Oana Lis a făcut dezvăluiri despre stare de sănătate a lui Viorel Lis! Cei doi trec printr-o perioadă foarte grea! 

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis a vorbit în cadrul unei emisiuni despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Cei doi nu trec prin cea mai glorioasă perioadă a lor, iar problemele de sănătate pe care fostul edil al Capitalei le are îi dau bătăi de cap celor doi.

Oana și Viorel Lis încearcă să se protejeze din calea virusului cât pot de mult, au rărit ieșirile în oraș încă de anul trecut și respectă cu sfințenie măsurile impuse de autorități, însă blondina a mărturisit că îi este teamă ca partenerul ei de viață să nu se îmbolnăvească de coronavirus și încearcă să îl protejeze cât poate de mult.

”Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund”, a declarat Oana Lis.

Mai mult, OanaLis a declarat visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

”De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis.

Adevăratul motiv pentru care Oana Lis nu l-a părăsit pe Viorel

Oana Lis a vorbit despre motivul pentru care a rămas alături de Viorel Lis, chiar dacă lucrurile dintre  ei nu au mers întotdeauna bine. Oana Lis privește viața altfel de când este psiholog, prin prisma experiențelor pe care le-a trăit.

De curând, Oana Lis a decis să îi pună la punct pe cei care au acuzat-o de-a lungul timpului că stă cu Viorel Lis doar pentru bani. Vedeta a afirmat că a fost întotdeauna ceva mai puternic care a făcut-o să rămână alături de Viorel, în ciuda diferenței de vârstă.

”Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!!!”, a declarat Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: