Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis se pregătește să devină mamă! A făcut toate demersurile

Oana Lis se pregătește să devină mamă! A făcut toate demersurile

Oana Lis se pregătește să devină mamă! Mai exact, soția lui Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a precizat că a făcut toate demersurile necesare adopției unui copil. Ea așteaptă cu nerăbdare să fie contactată în ziua când va putea face acest lucru. 

Oana Lis se pregătește să devină mamă!

Oana Lis se pregătește să devină mamă! Împreună cu Viorel Lis vrea să adopte un copil și spune că a finalizat toată procedura necesară pentru a putea face acest lucru. Totodată, Oana Lis este conștientă că va dura ceva timp până în ziua când își va putea alege fiul sau fiica, informează Spynews.

”Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilelele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis: ”Nu este nicio problemă că durează”

Faptul că va trebui să aștepte până când va putea să adopte un copil nu este un impediment pentru Oana Lis.

”Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”, a mai adăugat soția fostului edil.

Oana Lis: ”Îmi doresc foarte mult un copil”

Oana Lis își dorește foarte mult să devină mamă. Atât de mult, încât deja i-a amenajat o cameră specială și s-a apucat de gătit. Își imaginează și cum va fi în rol de părinte și a mărturisit că nu îi este teamă de responsabilități.

Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a mai declarat Oana Lis, într-un alt interviu.

Care mai este starea lui Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit și care mai este starea lui Viorel Lis. După ultimul atac cerebral, acesta a rămas cu anumite urmări, de exemplu, nu poate vorbi, uneori.

”Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: