Redactia.ro
Home » Monden » Adevăratul motiv pentru care Oana Lis nu l-a părăsit pe Viorel. „Elementul bani…”

Adevăratul motiv pentru care Oana Lis nu l-a părăsit pe Viorel. „Elementul bani…”

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Mulți sunt cei care au afirmat că Oana ar fi rămas alături de Viorel pentru bani. Deși a evitat până acum să vorbească despre acest lucru, Oana a decis să vorbească acum despre acest aspect. 

 

Motivul pentru care Oana Lis nu l-a părăsit pe Viorel Lis

Oana Lis a vorbit despre motivul pentru care a rămas alături de Viorel Lis, chiar dacă lucrurile dintre  ei nu au mers întotdeauna bine. Oana Lis privește viața altfel de când este psiholog, prin prisma experiențelor pe care le-a trăit. De curând, Oana a decis să îi pună la punct pe cei care au acuzat-o de-a lungul timpului că stă cu Viorel Lis doar pentru bani.

Vedeta a afirmat că a fost întotdeauna ceva mai puternic care a făcut-o să rămână alături de Viorel, în ciuda diferenței de vârstă.

„Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!!!”, a declarat Oana Lis.

 

Oana își dorește să devină mamă

 

Oana și-a exprimat de-a lungul timpului, dorința de a deveni mamă și de a avea propriul copil. Deși, inițial, Viorel Lis nu a fost de acord, a cedat insistențelor și dorinței soției sale. Din acel moment, Oana Lis a insistat la ușile instituțiilor pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator. Astfel, vedeta mai are doar câțiva pași de îndeplinit. Visul de a avea un copil o aduce acum în culmea fericirii.

De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Însă, Oana Lis făcea dezvăluiri uimitoare, în urmă cu ceva timp, în legătură cu rolul de mamă. Soția fostului edil a mărturisit că la începutul relației a refuzat vehement să devină mamă și să facă un copil, deși Viorel Lis a rugat-o în genunchi.

”Da, chiar știu cum e să iei decizii din ne-iubire de sine! Un exemplu concret ar fi faptul că la începutul relației mele cu soțul meu, el și-a dorit foarte mult un copil cu mine, voia, putea și îmi aduc aminte când, pe o plajă în Italia, s-a pus în genunchi să mă roage să fac un copilaș cu el! Și eu am zis NU!”, a dezvăluit Oana în cadrul cursului ”Puterea iubirii de sine”, pe care blondina îl ține online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: