Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis trăiește pe picior mare! Cum a fost surprinsă soția lui Viorel Lis

Oana Lis trăiește pe picior mare! Cum a fost surprinsă soția lui Viorel Lis

GALERIE FOTO (2) Oana Lis traieste pe picior mare! Cum a fost surprinsă sotia lui Viorel Lis

Oana se simte foarte bine în lipsa lui Viorel Lis! Vedeta a fost surprinsă de paparazzi cum se răsfăța la o terasă de fițe în Capitală. 

Cum a fost surprinsă sotia lui Viorel Lis

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de peste 20 de ani, iar în ciuda diferenței uriașe de vârstă, cei doi au rămas împreună și au o relație cât se poate de libertină. Cei doi fac mereu ce vor și ce simt și rar sunt văzuți să aibă hobby-uri împreună.

Dacă pe Viorel Lis nu prea poți să-l scoți din sălile de jocuri de noroc, Oana Lis are total o altă pasiune. Soția fostului edil își petrece mai tot timpul prin terasele de fițe, potrivit wowbiz.ro.

Zilele trecute, Oana Lis s-a răsfățat din plin cu o șampanie fină. Aceasta a fost surprinsă la o terasă de fițe din București, savurând o băutură scumpă și socializând pe relețele de socializare.

Oana Lis traieste pe picior mare! Cum a fost surprinsă sotia lui Viorel Lis

Deși este de ani de zile într-o relație, Oana Lis este asaltată de mulți bărbați și reușește să-i incite pe aceștia cu formele ei apetisante. De multe ori, bărbații îi trimit fotografii mai indecente, lucru care o deranjează pe soția edilului.

”Nu-mi mai trimiteți d***-pic! Mă întreabă unul dacă îmi plac de 23 cm!!!??? Ați văzut voi în filmele americane și ați copiat! Dacă sunt grasă și am fundul mare nu inseamnă că îmi place și mare! N-are legătură una cu alta! Se poate una să fie și slaba și largă!!! Se vede că v-au lipsit orele de educație sexuală la școală”, a scris Oana Lis pe contul ei de socializare.

Soția lui Viorel Lis a fost alergică la amor

În urmă cu mai multi timp, soția lui Viorel Lis a mărturisit că pe un ton foarte serios că îi este aproape imposibil să mai facă dragoste cu vreun bărbat. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că a dezvolotat o alergie la lichidul seminal.

”Am dezvoltat o alergie la s****ă. Nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la s****ă. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. E chiar o dramă, psihologic e foarte nasol”, spunea atunci Oana Lis într-o emisiune de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: