Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis nu merge la înmormântarea tatălui ei. Ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua morții: „Mă gândeam la el”

Oana Lis nu merge la înmormântarea tatălui ei. Ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua morții: „Mă gândeam la el”

Soția lui Viorel Lis este în doliu, după ce aflat că tatăl ei, Petre Ungureanu, a murit în Spania, acolo unde se stabilise de mai mulți ani de zile. Deși părintele a abuzat-o când era mică, Oana Lis a găsit puterea să-l ierte. Mai mult, vedeta a mărturisit ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua morții, atunci când a primit vestea că unicul ei părinte a părăsit această lume.

Oana Lis este în doliu, după ce a aflat de la niște apropiați ai tatălui ei din Palos de la Frontera, Spania, că părintele său a trecut în lumea celor drepți.

Oana Lis nu merge la înmormântarea tatălui ei

Vestea morții tatălui ei a fost confirmată chiar de vedetă. Șocant este și ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua morții.

„Da, a murit tatăl meu! Culmea e că, acum vreo două zile, mă gândeam la el că era mai tânăr cu vreo câțiva ani decât Viorel, și mă gândeam oare cum se descurcă în perioada asta cu Covid-ul! Datorită certurilor din familie, că m-a bătut și și-a bătut joc de mine când eram mică, eu nu am mai păstrat legătura cu el, mai păstra doar fratele meu. El stătea în Spania de mulți ani, avea pensie acolo. Din ce am înțeles a vândut ce avea aici moștenire în Moldova de la părinții lui și și-a aranjat să-l îngroape preotul din Palos de la Frontera unde locuia. Am fost și eu acolo, e un orășel cu foarte mulți români. Eu nu am aflat de la acest preot care se ocupă de înmormântare, nu m-a contactat. M-au sunat și mi-au dat mesaje românii care m-au văzut atunci când am fost în Palos de la Frontera și știau că este tatăl meu. Dumnezeu să-l ierte! Chiar se ocupau să-l îngroape foarte repede, am înțeles”,a povestit Oana Lis, pentru Click.

Oana nu va merge la înmormântarea tatălui ei, despre care a aflat că a murit singur acasă, în urma unui infarct.

„El era bolnav cu inima de câțiva ani. Nu știu, având în vedere că pe mine m-au contactat doar concetățenii lui din Palos, chiar îi spuneam fratelui meu să se ocupe să-i ia certficatul de deces. Eu nu am de unde să știu cum este acolo. Va fi înmormântat acolo în Spania, era a doua lui casă, locuia de mult acolo. A ales să stea în Spania pentru că avea o pensie mai mare decât ar fi avut în România”, a mai declarat Oana, pentru Click!

Oana Lis, abuzată de propriul tată

Oana Lis și-a întâlnit tatăl pentru ultima dată acum zece ani. Nu păstrau legătura nnici măcar la telefon, pentru că relația lor nu a fost niciodată una bună, după ce bărbatul ar fi abuzat-o pe Oana în copilărie. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, soția lui Lis a mărturisit tuturor pe Facebook că și-a iertat părintele.

„Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa. Nu aveam o relație în prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta”, a scris vedeta pe Facebook.

Oana Lis a rămas orfană de mamă de la 13 ani, așa că a fost crescută de bunica din partea tatălui. Însă o copilărie i-a fost marcată de bătăile și abuzurile tatălui, despre care a mărturisit în trecut că avea mari probleme cu alcoolul.

Tatăl Oanei Lis, Petre Ungureanu, a decis să plece din România în Spania, în urmă cu mai mulți ani. Despărțiți de distanță, dar mai ales de suferințele care i-au marcat viața, Oana Lis nu a ținut legătura cu tatăl ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: