Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a recunoscut abia acum! Cel mai greu moment din viața vedetei. „Nimic nu e pentru totdeauna”

Oana Lis a recunoscut abia acum! Cel mai greu moment din viața vedetei. „Nimic nu e pentru totdeauna”

Oana Lis, criticată dur de internauți.

Oana Lis a vorbit recent despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața ei. Vedeta a făcut mărturisiri despre cât de grea a fost viața ei până să-l cunoască pe Viorel Lis. Blondina a făcut dezvăluiri despre familia ei. Nu mulți știau aceste detalii din viața ei.

Oana Lis, suferințe din cauza părinților

Oana Lis a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu și a spus că multe dintre suferințele pe care le-a avut au fost din cauza mamei sale. Se pare că cea care i-a dat viață Oanei Lis a avut mari probleme de sănătate, lucru care a întristat-o nespus pe blondină. Ea a mărturisit că ea a locuit doi ani alături de părinții ei și apoi mereu a simțit lipsa mamei, mai ales că femeia s-a stins din viață la vremea când Oana avea doar 14 ani. Cât despre tatăl Oanei Lis, aceasta a mărturisit cu regret că acesta era alcoolic.

Au fost multe momente dificile, dar cred că toate au legătură cu lipsa mamei. Eu am locuit doar doi ani cu părinții mei, mama era bolnavă, tata era alcoolic, toate lucrurile nenorocite pe care le făcea el… De cele mai multe ori, în viață, am simțit lipsa mamei. Cei care au părinți habar n-au ce înseamnă să fii iubit necondiționat, câtă încredere, câtă putere, să ai mereu baza aceea că te duci la mama și te ajută, găsești o ciorbă, o vorbă bună.„, a povestit Oana Lis.

Ce face Oana Lis când simte că se află într-o situație tensionată

Oana Lis a vorbit și despre practicile pe care le are atunci când simte că se află într-o situație tensionată. Vedeta a povestit că din punctul ei de vedere nimic nu este pentru totdeauna. Oana Lis obișnuiește în momentele în care se simte neliniștită să se focuseze pe respirație pentru a ajunge într-o stare de calm.

În primul rând, știu clar că în viață și perioadele de bucurie maximă, dar și perioadele grele, toate trec, nimic nu e pentru totdeauna. Atunci când sunt într-o situație tensionată, pur și simplu încerc să respir de două, trei ori, să mă calmez, să nu zic primul lucru pe care îl gândesc. Înainte să iau o decizie și, mai ales seara, dacă am tot felul de griji, tot felul de gânduri, mă gândesc, ca în Casablanca, e și mâine o zi, mă uit la un film, beau un pahar de vin roșu, vorbesc cu o prietenă, îmi las gândurile să se așeze. În primele zece minute după ce mă trezesc, stau în pat, fără să pun mâna pe telefon și, pur și simplu, gândurile se liniștesc în subconștient.„, a mai spus Oana Lis pentru cancan.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: