Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, gest de iubire supremă față de soțul ei. Și-a dus verigheta la amanet pentru a-l ajuta pe Viorel Lis

Oana Lis, gest de iubire supremă față de soțul ei. Și-a dus verigheta la amanet pentru a-l ajuta pe Viorel Lis

GALERIE FOTO (2)

Viorel și Oana Lis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, în ciuda diferenței de vârstă dintre aceștia. Soția fostului primar al Capitalei a demonstrat de nenumărate ori că între ei este vorba de iubire adevărată, nu de alte interese. Și de această dată, Oana Lis i-a lăsat pe toți mască după ce le-a arătat gestul la care a recurs pentru partenerul ei de viață, care este bolnav.

Oana Lis, gest de iubire supremă față de soțul ei

Oana Lis i-a surprins pe toți, după ce a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta le-a mărturisit tuturor și le-a demonstrat că nu este pe interes, așa cum s-a vehiculat ani buni. Așa că, pentru a-i lua de urgență un scaun cu rotile lui Viorel Lis, Oana a mers la amanet unde și-a lăsat verigheta. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să facă un gest atât de mare pentru partenerul ei de viață. Încă o dată, Oana a demonstrat că între ei doi este vorba de iubire pură și nu de un interes. Asta în ciuda diferenței de vârstă dintre ei doi.

”Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata”, a scris Oana Roman, pe Facebook.

Oana Lis: ”M-am simțit copleșită de toate”

Mulți internauți au sărit în ajutorul ei, după ce au văzut postarea făcută de Oana. ”Vorbă multă dar oferte de ajutor..,nu prea! Hai să dăm mână cu mână ,cei cu inima Română!! Ia să vedem, cine se oferă să punem câte 100 de lei‽”, a scris un internaut la postarea vedetei.

Aceasta a răspuns: ”mersi mult. Dacă se decide să se opereze, o sa postez contul, poate ma ajuta cineva ca o sa coste ceva. Și recuperarea . Si chiar sunt singura-singurica in asta. De aceea am si postat azi, ca de 3 saptamani e situația asa si azi m-am simțit copleșită de toate. Vio a zis ca prefera sa riște decât să ramana imobilizat la pat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: