Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, în doliu. Anunțul trist făcut de vedetă: „Dumnezeu să-l ierte”

Oana Lis, în doliu. Anunțul trist făcut de vedetă: „Dumnezeu să-l ierte”

Oana Lis, în doliu. Zi tristă de rugăciune: „Dumnezeu să-l ierte”

Oana Lis, în doliu. Iată anunțul trist făcut de vedetă!

Oana Lis, în doliu. Anunțul trist făcut de vedetă

Oana Lis, soția fostului primar al Bucureștiului, trece prin momente dureroase și provocatoare, confruntându-se cu o serie de vești triste. În circumstanțele în care partenerul său de viață, Viorel Lis, se află într-o stare gravă de sănătate și suferă emoțional, vedeta a primit o veste cutremurătoare despre stingerea din viață a unui apropiat.

Cu inima grea, Oana Lis a făcut public anunțul pe una dintre rețelele sale sociale, dezvăluind că un scenarist și scriitor cu care Viorel Lis a colaborat în trecut s-a stins din viață. Adrian Lustig, acesta a fost numele artistului căruia Oana Lis i-a adus un omagiu prin intermediul unui mesaj emoționant. Fostul primar al Capitalei a avut o mică apariție într-unul dintre filmele sale, ceea ce i-a permis să-l cunoască mai bine pe decedat.

„Dumnezeu să-l ierte! A jucat și Vio puțin într-un film de-al dânsului”, este mesajul publicat de Oana Lis în dreptul unui articol în care se anunța stingerea din viață a scenaristului.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit

Impactul tragic al acestei pierderi se adaugă la povara grea pe care Oana o poartă în suflet. Starea de sănătate a soțului său s-a înrăutățit considerabil în ultimele luni, iar Viorel Lis a ales să nu mai apeleze la ajutorul medicilor. În fața acestei decizii, Oana se confruntă cu un adevărat conflict interior, deoarece își dorește ca partenerul să lupte până la capăt, în timp ce acesta și-a exprimat dorința de a-și petrece ultimele momente acasă, departe de intervențiile medicale.

Afecțiunile cronice cu care Viorel Lis s-a confruntat de-a lungul anilor au dus la episoade depresive, ceea ce a determinat retragerea sa din viața socială. Apreciatul primar al Bucureștiului a fost nevoit să petreacă mai mult timp în spital, iar aceste suferințe fizice și emoționale l-au făcut să se izoleze din ce în ce mai mult. În prezent, este imobilizat la pat și refuză orice fel de intervenție medicală, privind cu tristețe și rezignare spre sfârșitul vieții.

Pentru Oana Lis, aceasta este o perioadă dificilă, în care se confruntă cu doliul pentru un apropiat și, în același timp, cu confruntarea cu soarta tragică a partenerului său de viață. Este o perioadă în care sprijinul, înțelegerea și dragostea celor din jur sunt cu atât mai importante pentru a face față adversităților vieții.

În astfel de momente, puterea interioară și reziliența devin virtuți esențiale. Cu toate că Oana Lis traversează un tunel întunecat al tristeții și incertitudinii, este important să își găsească alinarea în lucrurile mărunte, în gesturile de afecțiune ale celor dragi și să se concentreze pe îngrijirea și sprijinirea partenerului său în modul în care acesta și-a dorit în ultimele clipe ale vieții.

În final, clipele dureroase prin care trece Oana Lis ne reamintesc că fiecare viață este o călătorie cu urcușuri și coborâșuri, iar acceptarea și susținerea reciprocă în fața adversităților sunt semne ale maturității și compasiunii umane. Oamenii din jurul Oanei ar trebui să-i ofere sprijinul lor necondiționat și să îi amintească că, în ciuda întunericului care o înconjoară, lumina speranței și a dragostei rămâne mereu aprinsă în sufletul său.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: