Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, mesaj sfâșietor de pe patul de spital cu Viorel Lis: „La bine și la greu”

Oana Lis, mesaj sfâșietor de pe patul de spital cu Viorel Lis: „La bine și la greu”

GALERIE FOTO (2)

Oana și Viorel Lis trec împreună peste una dintre cele mai grele încercări ale vremurilor pe care le trăim. Ambii infectați cu COVID-19, au ajuns să fie internați în același salon al spitalului Matei Bals din Capitala. Soția fostului edil al Capitalei a postat o imagine emoționantă cu un mesaj sfâșietor chiar de pe patul de spital!

De aproape o săptămână, Oana Lis este internată alături de soțul ei, fostul edil al Capitalei Viorel Lis, amândoi soți fiind infectați cu Covid. Aceasta a publicat o imagine cu un mesaj sfâșietor.

Oana Lis, de pe patul de spital cu Viorel Lis: „La bine și la greu”

Oana Lis a demonstrat că nu se dezlipește de Viorel Lis nici în cele mai grele momente. Fostul politician suferea deja din pricina unor probleme grave de sănătate, iar faptul că s-a infectat cu COVID-19 a fost o lovitură grea pentru fostul edil. Așa se face că a ajuns să fie internat de urgență în spital. După doar câteva zile, soția lui i s-a alăturat în același salon, fiind și ea depistat pozitiv.

Oana Lis se simte mai bine și a demonstrat că nu și-a pierdut optimismul și umorul nici pe patul de spital. Soția fostului primar a publicat o imagine în care îl ține pe acesta strâns de mână și a adăugat un mesaj emoționant. Însă a ținut să adauge și o glumă.

„Împreună. La bine și la greu. Cum am stabilit. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi si covidul!😉”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii.

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

Săptămâna trecută, Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei, menționând că și ea s-a infectat cu Covid, fiind la rândul ei internată în același salon cu soțul ei.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana în cadrul unei emisiuni.

Etichete: