Redactia.ro
Home » Monden » Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial. Cine va primi cu custodia copiilor

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial. Cine va primi cu custodia copiilor

razvan mihet si oana matache

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial, la câteva luni după ce au decis să pună capăt relației lor. Ce se va întâmpla cu cele doi copii ai cuplului.

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial. Cine va primi cu custodia copiilor

Separarea dintre Oana Matache și Răzvan Miheț a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi erau căsătoriți din anul 2017, iar din exterior păreau a fi cuplul perfect. Oana și Răzvan s-au separat cu luni în urmă, iar Oana s-a afișat deja alături de altcineva, un tânăr pe nume Radu. Relația dintre Oana și Radu nu este privită cu ochi buni de către Gina Matache, care nu a ezitat să-și exprime tranșant opinia despre noul partener de viață al fiicei sale.

În urmă cu aproximativ o lună, Gina Matache sublinia că Radu Siffredi este un exemplu negativ pentru cei doi copii ai Oanei. Timpul a trecut, iar Gina a revenit la sentimente mai bune și refuză să-și mai exprime părerea despre modul în care fiica ei alege să-și trăiască viața. Fiica Oanei a confirmat faptul că Oana și Răzvan au divorțat, în cele din urmă, la notar. În plus, cei doi copii ai cuplului vor locui alături de mama lor, putând fi vizitați oricând de tatăl lor, cei doi stabilind să aibă custodie comună.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii ”, a declarat Oana Matache.

Gina Matache nu este încântată de noul partener al fiicei sale

După despărțirea de tatăl fiicelor sale, Oana a fost surprinsă în compania lui Radu Siffredi, un tânăr pe care deja l-a prezentat fiicelor sale. În plus, povestea de dragoste dintre Oana și Radu a evoluat cu pași repezi, iar cei doi s-au mutat deja împreună, spre dezamăgirea Ginei Matache. Mama Oanei susține că Radu este un exemplu negativ pentru fiicele Oanei și o influență nefastă.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, au fost cuvintele Ginei Matache.

Radu Siffredi se ocupă de editare video și a avut ocazia de a colabora cu nume mari din showbiz-ul românesc. El a intrat, însă, în atenția publicului prin prisma legăturii pe care o are cu Oana Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: